Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Бразилска епилация

бразилска епилация

Бразилската епилация възниква през 90-те години. Тя представлява цялостно обезкосмяване на интимните части. При класическата бразилска епилация се оставя тънка ивица окосмяване. Първоначално космите в интимната област дълги години са изпълнявали хигиенична функция, но днес, редица лекари препоръчват точно обратното – тяхното отстраняване. Много жени извършват бразилска епилация, защото така се чувстват добре, поддържани и привлекателни.

С изменяне разбиранията за обезкосмяване през годините, днес, все по-голям процент дами търсят начин за перманентно обезкосмяване на интимните части. За щастие, това е възможно с извършването на бразилска епилация с лазер или т.нар лазерна епилация. За разлика от стандартната, лазерната бразилска епилация е безболезнена. Тя се извършва във всеки специализиран център по лазерна епилация и не уврежда кожата.

Лазерна Бразилска епилация в лазер център „Армада”:

Обезкосмяването с лазер не е нещо ново. То битува в България от преди близо десетилетие. Днес, лазерната епилация се е превърнала в начин на живот и по-конкретно – улесняване начина на живот. Тъй като лазерният лъч прониква в кожата и достига до корена на окосмяването, той разрушава неговата структура из основи. Това води до перманентното премахване на косъмчетата и невъзможността за регенерация на корените им. Повечето потребители не обръщат внимание на това, че лазерната епилация е индивидуална услуга. Всяка процедура по обезкосмяване с лазер трябва да е синхронизирана с личните показатели на клиента, като цвят кожа, тип окосмяване и др., за да бъде тя безопасна и качествена.

В лазер център „Армада” качеството е на първо място, а професионализмът на медицинските лица върви ръка за ръка с него. Преди началото на Вашата програма по лазерна бразилска епилация, лекарите ще определят предварително типа кожа в зоната, вида на косъмчетата и ще изследват хормоналния Ви фон. Те ще се погрижат за изготвянето Ви на индивидуална програма за посещения. В нея ще бъдат включени датите за епилация и броят процедури, който Ви е необходим. Обикновено при обезкосмяване на интимната зона косъмчетата се повлияват от 4-6 сеанса. Александритният лазер, с който се извършват манипулациите щади кожата, което означава, че по време на обработка няма да усещате болка и по кожата Ви няма да останат следи.

Разбира се, лазерната бразилска епилация е по-скъпа от обикновената, но с нея си спестявате болка и средства. Цялата програма по лазерна бразилска епилация е средно 6 месеца, през които специалистите в център „Армада” ще Ви дават полезни съвети как да се грижите за кожата си. След извършване на необходимият брой процедури получавате 100% трайна епилация на интимните части.

За повече информация заповядайте в лазер център „Армада”!