Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Епилация за мъже

Епилация за мъже

Днес, почти няма мъж, който да не полага грижи за премахване на окосмяването по тялото и лицето си. Най-често представителите на силния пол се доверяват на самобръсначката, като техен най-стар и верен съюзник в борбата с досадните косъмчета. Бръсненето обаче има своите два съществени недостатъка. На първо място – краткотраен ефект на обезкосмяването и второ – подпомага загрубяването на новопоявилите се косъмчета. За да избегнат раздразнението след бръснене, мъжете използват различни козметични продукти. Срещу неприятните обриви и краткотраен ефект обаче – няма защита и гаранция.

Това е една от причините редица мъже да потърсят решение на проблема с нежеланото окосмяване в лазер център „Армада”.

Център за лазерна епилация „Армада” е професионален лазер център, който в продължение на няколко години предлага висококачествена лазерна епилация и за мъже, и за жени. Всеки посетител в центъра получава индивидуално внимание и грижа за своята кожа. Тъй като център „Армада” работи с последен модел Александритен лазер, процедурите, които извършва са безболезнени и не причиняват раздразнение на кожата. Епилация за мъже в центъра е услуга, която представлява съвкупност от редица процедури на различни зони. Например, едни от най-често обезкосмяваните области при мъжете са гърдите, врата, корема, гърба и др. Лазерна епилация с Александритен лазер може да извършите на всяка част от тялото или лицето си. В зависимост от зоната, която желаете да епилирате, медицинските лица в център „Армада” ще Ви изготвят индивидуална програма за посещения. Разликата в сеансите е в броя процедури. Например, при извършването на епилация за мъже в областта на лицето (напр. скулите) – броят на манипулациите варира между 6 и 12. За зони разположени по-тялото, сеансите са по-малко – от 4 до 6, тъй като кожата там по-лесно се поддава на обработка.

За разлика от бръсненето, извършването на лазерна епилация е далеч по-комфортно. По време на сеанса клиентът не усеща болка. Възможно е да възникне лек дискомфорт, който бързо бива отстранен с помощта на специалната охлаждаща приставка на Александритния лазер. При обработка няма опасност от изгаряне или нанасяне на вреда на кожата. Лазерната технология в център „Армада” премахва единствено нежеланото окосмяване в зоната. Лазерният лъч прониква през косменото стъбло, за да достигне до корена на окосмяването, след което се преобразува във висока топлинна енергия и трайно уврежда цялата космена структура. Всяка процедура за зона е с различна продължителност, като времетраенето на сеанса зависи от големината на обработваната площ. Съвременният лазер в център „Армада” епилира зоните много по-бързо от всички познати до сега уреди и осигурява 100% трайно премахване на досадните и упорити косъмчета при мъжете.

Не пропускайте да ни посетите!