Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Епилация на лице

епилация на лице

Окосмяването по лицето може да бъде предизвикано от естествения процес на стареене или от хормонален дисбаланс. Появата на натрапчиви косъмчета в някои части на лицето е възможно да бъде и унаследена, т.е генетично заложена. Каквито и да са причините за появата на окосмяване обаче, по най-видимата част от човешкото тяло, то е причина за ниско самочувствие и постоянен дискомфорт. За неговото отстраняване медицинските лица препоръчват извършването на лазерна епилация. Услугата епилация на лице може да откриете във всеки лазер център в страната. Тя представлява трайно премахване на нежеланите косъмчета във всяка зона от лицето с помощта на лазер, който не уврежда кожата.

Лазерният лъч прониква в епидермиса през косменото стъбло, без да нанася вреда на вътрешните слоеве на кожата. Целта му е да достигне до космения фоликул (корен), където с помощта на висока топлинна енергия с голяма плътност, трайно да го увреди. При извършването на лазерна епилация се уврежда не само коренът на окосмяването, а цялостно се нанася вреда на структурата на косъма (клетки, отговарящи за развитието му и др.).

  • Епилация на лице в лазер център „Армада”:

Както вече разбрахте, лазерна епилация и по-специално услугата епилация на лице можете да извършите във всеки лазер център в страната. Разликата между многообразието от клиники и центрове е в уреда, който използват за извършване на обезкосмяването. Последният най-добър и модерен лазер на пазара е Александритният. В себе си той е побрал подобренията на поколения лазерни технологии. Александритният лазер притежава широко работно поле, висока плътност на енергията, специални приставки за подобряване защитата и комфорта по време на епилация, както и изключителна бързина по време на работа – интензивно отделяне на импулси. Редицата варианти за настройка пък, които притежава са допълнителен плюс. Благодарение на тях, хора с всякакъв цвят кожа и вид окосмяване могат да извършват трайна епилация на всяка зона от тялото и лицето си.

Лазер център „Армада” работи именно с тази модерна технология от 2016 година – Александритен лазер. В центъра, за настройката на уреда ще се погрижат едни от най-добрите специалисти в сферата у нас. Те ще изследват Вашия фототип кожа и окосмяване, ще Ви изготвят програма по епилация на лице и едва тогава ще преминете към премахване на косъмчетата.

Сеансите са безболезнени и се извършват в интервал 4-5 седмици. Общият брой на процедурите може да варира между 6 и 12, като той е индивидуален за всеки клиент.

Видими резултати ще получите още след първата обработка – 20% трайно обезкосмяване. По време на програмата ще получите полезни съвети как да се грижите за кожата си, а след края й ще имате 100% трайна епилация на лице.

Не пропускайте да си подарите комфорт и гладка кожа в лазер център „Армада”!