Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Епилация на триъгълник

епилация на триъгълник

Всяка съвременна жена държи на поддържания външен вид включително и там долу. При временна епилация на триъгълника обаче често по кожата се появяват малки червени пъпчици и подкожно растящи косъмчета. Това е така, защото кожата в тази зона е изключително нежна и не търпи третирането на косъмчетата с по-агресивни методи. Ако искате да избегнете раздразнената кожа и болката при обезкосмяване – доверете се на най-модерната и безболезнена услуга – лазерна епилация.

Ако сте нов клиент, лазер център „Армада” Ви предлага безплатна консултация с медицинско лице и безплатна демо процедура, за да се уверите в нежната обработка на лазерния лъч и качествените резултати. Тъй като център „Армада” работи с последен модел Александритен лазер, ефекта от епилацията не закъснява. Можете да видите резултата от обработката веднага след първия сеанс, а той е 20% по-малко окосмяване в зоната. За да извършите лазерна епилация на триъгълник в центъра, трябва да Ви бъде изготвена програма. За целта опитните специалисти в „Армада” ще изследват Вашия фототип кожа и тип окосмяване още при първото Ви посещение. Те ще преценят колко процедури ще Ви бъдат необходими и ще Ви насрочат дати за тях. Стандартният брой на манипулациите за зони, разположени по тялото, са между 4 и 6, като за всеки посетител броят е индивидуален. Повлияването на окосмяването Ви в зоната триъгълник зависи още от хормоналния Ви фон, Вашият пол, възраст и т.н. Лазер център „Армада” предлага епилация на интимната зона и за мъже, а услугата се нарича лазерна епилация – слип.

Специфичното при обработката на окосмяването в зоната триъгълник с лазер е постоянният комфорт. Не усещате болка нито раздразнение по време на и след процедурата. Нежният епидермис запазва здравето си и по нищо не личи, че току-що сте извърши лазерна епилация или процедура по обезкосмяване. Това е така благодарение на множеството настройки, които притежава Александритният лазер в „Армада”. Той може да се настрои за обработка на зона с всякакъв цвят кожа и всякакъв тип окосмяване. Накратко, с него можете да премахнете всякакъв тип косъмчета – от най-светлите и тънки до най-дебелите и натрапчиви. Начинът му на работа е базиран на принципа селективна фототермолиза, което означава, че лазерният лъч се привлича от пигмента в косъма и не засяга кожата. По време на епилация се нанася вреда единствено на нежеланото окосмяване. Докато се извършва Вашата програма по епилация на триъгълник медицинските лица в центъра ще Ви дадат полезни съвети за това как да се грижите за кожата. А след края на необходимият брой процедури, получавате 100% трайно обезкосмяване.

Подарете си комфорт без болка с лазерна епилация на триъгълник в лазер център „Армада”. Очакваме Ви!