Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ С ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

 

Остарелите методи на действие имат смисъл, ако са ненадминати по качество. Това твърдение не се отнася за сферата на козметологията – при нея непрекъснатото реновиране на методите означава оптимизиране на резултатите. Преди на кола-маската се е гледало като на ефикасна, сега, когато в наличност са по-работещи средства за епилация, тя не е за предпочитане. Опция, безпрекословно заслужила да бъде разгледана, е иновативнаталазерна епилация. Тя залага на прост, но 100% работещ механизъм на действие – излъчваната концентрирана светлина се абсорбира от тъмния пигмент намиращ се в космените фоликули и те безпроблемно се поддават на унищожението. Ще постигнете преди всичко невредима кожа, защото вълната, продуцирана от лазер-уреда, избирателно се насочва към космите. Те са груби и тъмни? Толкова по-добре! Няма недостъпно място за лазерния лъч. И косъмче няма да остане върху вас за спомен след него!

Всеки лазерен импулс отнема части от секундата, а си взаимодейства едновременно с множество косми. Край на дългите и мъчителни опити за раазкрасяване, трениращи издръжливостта ви на болка. Лазерът е бърз и… поемете си дъх!.. безболезнен! Защо да трупате негативизъм и стрес? Защо не използвате времето си за неща, които ви радват? Малки области като пространството между носа и горната устна отнемат няколко минути, а обширните участъци (като гръб, крака) – най-много час-два.

Предвидимостта на действие също е ценено преимущество. Повечето пациенти се сдобиват с перманентно гладка кожа след краен брой сеанси (3-8).

Потенциалните рискове не са такива за вас, защото окосмяването ви ще бъде изкоренено от опитен Лекар, който ще предотврати нежеланите реакции (включително локалните безобидни, но все пак неприятни и не точно приемливи, възпаления) като изследва типа на кожата ви и съгласува настройките на апарата към дерматологичните специфики на вашия организъм. Местоположението, цветът, дебелината на космите могат само да съюзничат на тази брилянтно изобретена технология, която благороднически ощастливява хиляди избрали я, подарявайки им удоволствието да се харесват!

НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ КОЖАТА СИ – ТЯ Е ВАША ПОСТОЯННА ДРЕХА. ПО-СКЪПА Е ОТ ВСИЧКИ ДРЕХИ И НАКИТИ.