Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

КЪДЕ В ПЛОВДИВ ?

Къде в Пловдив е най-добре да използваме лазерна епилация?

Добре дошли в центъра на Пловдив

Пловдив е един от най-старите градове не само в България и Европа, но и в света. От началото на първите селища в VI хилядолетие пр. Хр. територията е обитавана без прекъсване. За няколко хиляди години, градът е бил арена на няколко цивилизации. Центърът на града е създаден още от древните римляни, а градът се е разраснал до днешните си размери, правейки го втория по брой население град в България.

Естествено, да се пътува в Пловдив не е толкова напрегнато както в София, но транспортът също е важен фактор при избора на клиентите, особено в сферата на услугите. Поради това е важно услугите, които се предлагат, да са на достъпно за клиентите място. В случая може да ни завиди и римски центурион. Центърът за Лазерна Епилация Армада се намира в самия център на град Пловдив на ул. Патриарх Евтимий 17. Така той е достъпен за всички пловдивчани, а и за гостите на града. Можете да направите резервация предварително, за да не се налага да чакате.

За доброто местоположение на студиото говори и фактът, че срещу него има „Макдоналдс“, а компанията е позната с търсенето на най-оживените места в градовете. Мястото на лазерния център е изключително лесно за намиране, дори за хора, които не са от Пловдив. А ако все пак имате някакви проблеми – позвънете ни и ще се радваме да Ви упътим. Ние сме един от малкото центрове, които комбинират сертифицирани услуги с високо качество, обучени медицински кадри, добри цени и, не на последно място, отлично местоположение . Независимо в коя част на Пловдив живеете, ние не сме далеч от Вас. Добре дошли в Център за Лазерна Епилация Армада в центъра на Пловдив, очакваме Ви!