Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

ЛАЗЕРЕН ЦЕНТЪР АРМАДА МНЕНИЯ

лазерна епилация-16 Лазерен центърАрмада” е професионален център, който предлага висококачествена лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето вече няколко години. Опитът, който притежава, вдъхва доверие на клиентите и му е спечелил славата на един от най-добрите лазер центрове в страната. В него Ви очакват професионалисти  - лекари и медицински персонал, които ще Ви помогнат да постигнете безупречно обезкосмяване в дългосрочен план.
  • Обработка на зоните в лазерен център Армада”:
Всяка зона от човешкото тяло и лице има различно окосмяване. За неговото отстраняване е необходимо първо да бъде определен видът на косъмчетата, а те се различават по цвят, дебелина и т.н. Медицинските лица в центърАрмада” познават спецификата на кожата и окосмяването и именно заради това, при първото Ви посещение ще преминете през кратко изследване. С негова помощ лекарите в центъра ще определят какъв фототип е кожата Ви и какъв вид окосмяването в зоната, избрана за епилация. Резултатите от изследването ще послужат и за настройка на Александритния лазер, с който се извършват процедурите в центърАрмада”. Обработката на зоните в лазерен центърАрмада” става на принципа селективна фототермолиза. По този начин лазерният лъч се привлича от пигмента в косъма и не засяга кожата. Той навлиза през стъблото на косъмчетата и достига до техните корени, където се преобразува в топлинна енергия с висока плътност. Отделената от лазерния лъч енергия нанася трайна вреда не само на космените фоликули (корените на окосмяването), а и на цялата му структура. При третирането на окосмяването в зоната с лазер биват увредени и клетките, които отговарят за развитието и генезиса на косъмчетата. Всеки сеанс по лазерна епилация в лазерен центърАрмада” се извършва от квалифицирано за дейността медицинско лице, към което можете да обръщате за всичко.  
  • Процедури по лазерна епилация в лазерен центърАрмада”:
Броят на сеансите по лазерна епилация, които ще Ви бъдат необходими, се определя на място от медицинско лице. Той зависи от това какъв цвят е кожата Ви и какъв вид окосмяването в зоната. Стандартният брой на манипулациите за дълготрайно обезкосмяване на зони от тялото е от 4 до 6, а на зони от лицето от 6 до 12. Всяка програма по лазерна епилация в лазерен центърАрмада” се изготвя индивидуално за всеки клиент. За изминалите няколко години лазерен центърАрмада” си спечели не само доверието на клиентите, но и много високи мнения за работата си и обслужването, което предлага. Поредното и най-скорошно доказателство за качествената лазерна епилация, която извършва „Армада”, е отличието Golden European Award за качество и престиж в категорията „Медицина и Естетика”, през изминалата година. Заповядайте и се уверете лично във високите мнения за центъра. Лазерен центърАрмада” Ви очаква!