Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация апаратура

 

Лазерна епилация апаратура

Най-добрият лазер за лазерна епилация

Съществува различна апаратура, с която може да извършите своята лазерна епилация, а от нея определено зависи и качеството. От самото създаване на услугата до момента, в практиката се използват различни лазери, които в зависимост от възможностите си за настройка премахват нежеланото окосмяване по различен начин.

В началото на лазерна епилация са могли да се подлагат най-често хора с по-светъл цвят кожа и тъмно окосмяване. Това значително е ограничавало потребителите на услугата. Не са били рядкост и случаите на изгаряне или пигментация, а едно от най-лошите последствия след лазерна епилация със стар уред е появата на рак на кожата. Заболяването по-скоро се причинява и от неопитността на обслужващия персонал, когато лазерът премине през бенка.

В настоящето използваната апаратура е далеч по-осъвременена и с редица вградени настройки, които не позволяват изгаряне и пигментация на епидермиса. Въпреки това, качеството продължава да варира, тъй като не всеки център за лазерна епилация може да си позволи да работи с последен модел апаратура за лазерно обезкосмяване.

Един от най-предпочитаните лазери в Европа и САЩ е Александритният. Той е последен модел рожба на технологичното развитие в сферата. Неведнъж е обявяван за най-ефективната апаратура, осигуряваща дълготрайно обезкосмяване. В тази технология се съчетават бързина при обработка, широко работно поле, множество настройки, безболезненост на обезкосмяването и висока плътност на енергията. Най-специфичното при Александритния лазер обаче е неговия размер вълна. Той притежава 755 Nm. дължина на излъчената вълна, която щади кожата и уврежда трайно нежеланите косъмчета. Лазерният лъч е изграден изцяло от светлина, която навлиза в кожата, привлечена от пигмента в окосмяването. Не уврежда вътрешните слоеве на кожата и гарантирано премахва досадните косъмчета в дългосрочен план.

Процедурите с Александритен лазер са краткотрайни, заради интензивното му отделяне на импулси (по 2 импулса в секунда). Продължителността на сеансите варира от 10 минути до час в зависимост от това колко е голяма желаната за обработка зона. Извършването на лазерна епилация на малки по размер зони, с тази апаратура, е подходяща за вмъкване дори в най-натоварения график. Единственият лазер център у нас, който извършва лазерна епилация с Александритен лазер е център за лазерна епилация „Армада”. В него ще Ви посрещнат екип специалисти и  медицински лица. Те ще определят кой фототип е кожата Ви и какъв вид окосмяването, след което ще Ви изготвят програма за посещения. Стандартният брой процедури за зони на тялото е от 4 до 6, а за зони на лицето от 6 до 12.

Не пропускайте да посетите лазер център „Армада”!