Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация Армада

лазерна-епилацияармада Красотата се крие в детайлите и на повечето жени това им е добре познато. Поредният пример за това е обезкосмяването. Колкото и старателно да премахваме косъмчетата по тялото и лицето си, винаги някои от тях ще израснат по-бързо от останалите и ще развалят цялостната визия. С извършването на лазерна епилация обаче, няма да Ви се налага да мислите за този и други подобни проблеми след обезкосмяване. Тази модерна услуга гарантира трайно отстраняване на косъмчетата, независимо дали те се намират по тялото или по лицето.
  • Същност на услугата лазерна епилация:
Услугата лазерна епилация представлява безболезнена обработка на окосмяването по тялото и лицето, с лазер. Този вид епилация е безвредна за кожата, тъй като лазерният лъч е изграден от светлина и при навлизането му в епидермиса, не се усеща дискомфорт. По време на сеанса лъчът навлиза в епидермиса през косменото стъбло, за да достигне до корена на окосмяването (космения фоликул). Едва тогава, светлината се преобразува във висока топлинна енергия и нанася трайна вреда на космения фоликул. Сеансите по лазерна епилация имат различна продължителност, като най-често, времетраенето на процедурата се определя от големината на зоната, която ще епилирате. Продължителността на процедурите зависят и от модела лазер: колкото е по-модерен уреда за лазерна епилация, толкова по-малко време отнема обработката.  
  • Лазерна епилация с Александритен лазер:
Неслучайно, щом стане въпрос за модерен уред за лазерна епилация – на първо място, се посочва Александритният лазер. Този лазер е последен модел технология, конструирана единствено за лазерно епилиране. Той се настройва към всеки фототип кожа, за да бъде максимално безвреден и отстранява всякакъв цвят и дебелина косъмчета дори в трудно достъпните зони. Лазерната епилация с Александритен лазер е по-скоро удоволствие, отколкото обезкосмяване. Причина за това са краткотрайните процедури и видимите резултати, които се постигат, още след първата манипулация. Специфичното при този лазер е неговата дължина на вълната (755Nm). За какво допринася тя при обработка на зоните - може да разберете в лазер център „Армада”.  
  • Лазерна епилация в лазер център „Армада”:
Лазер център „Армада” е професионален център за лазерна епилация, който вече няколко години използва Александритен лазер за обработка на всички зони от тялото и лицето. Всяка процедура в центъра се извършва от квалифицирано медицинско лице, след направен предварителен преглед на клиента. Програмата от сеанси, която ще Ви бъде необходима, получавате под формата на график с насрочени дати за посещение. Стандартният брой манипулации е между 4 и 6 за зони на тялото и 6-12 за зони на лицето. В центъра Ви очаква безплатна консултация с медицинско лице и безплатна демо - процедура. Заповядайте в лазер център „Армада”!