Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация бикини зона

Лазерна епилация бикини зона

Депилацията на бикини зоната се е превърнала в неизменна част от ежедневието на модерната жена. Тъй като кожата в тази зона е много нежна и чувствителна, по-агресивните методи за обезкосмяване могат да причинят силно раздразнение и обриви по епидермиса. Подкожно растящите косъмчета също не са изключение. За поддържането на бикини зоната повечето жени се подлагат на кола маска или избират да премахнат окосмяването вкъщи. Всички познати методи обаче осигуряват временно обезкосмяване за максимален период 2-3 седмици. Ако сте се изморили от този омагьосан кръг – опитайте нещо ново: лазерна епилациябикини зона за трайно обезкосмяване.

Лазер център „Армада” Ви предлага най-доброто от сферата на трайната епилация – лазерна епилация с последен модел 2016 година – Александритен лазер. Александритният лазер щади нежната кожа в зоната и премахва безупречно както много светли, така и много тъмни косъмчета още при първата процедура. След първия сеанс в центъра ще получите видими 20% намаляване на нежеланото окосмяване.

Ето как се звършва лазерна епилация бикини зона в лазер център „Армада”:

В центъра Ви очакват медицински лица, които ще се погрижат за определянето на Вашия цвят кожа и тип окосмяване в зоната. В зависимост от резултатите, Вашата възраст и състояние на хормоналния фон, ще Ви бъде изготвена индивидуална програма за лазерна епилация бикини зона. Програмата представлява график с предварително набелязани дати за извършване на процедурите. Обикновено броят сеанси за бикини зоната е между 4 и 6. Всеки клиент се нуждае от различен брой обработки. След определяне на това колко сеанса ще са Ви необходими – епилацията може да започне. Александритният лазер в центъра се настройва за работа с Вашия цвят кожа и за премахване на вида косъмчета в зоната. Процедурата по обезкосмяване се извършва от медицинско лице, което можете да попитате за всичко, което Ви интересува. Ако по време на сеанса усетите дискомфорт, уведомете извършващия процедурата и удобството ще бъде възстановено. Александритният лазер притежава вградена охлаждаща приставка, която допълнително защитава кожата и се грижи за комфорта.

Самото обезкосмяване става на принципа селективна фототермолиза. Лазерният лъч се привлича от пигмента в косъма и не засяга кожата. С помощта на висока топлинна енергия, с голяма плътност, той уврежда косъма от неговия корен, като прави нефункционални клетките, които отговарят за неговото развитие.

След процедурата по лазерна епилациябикини зона няма да усещате болка или да се чувствате така сякаш току що сте извършили процедура по обезкосмяване. Увредените космени фоликули (корени) започват да упадат до 10-14 дни след сеанса, като се показват над епидермиса. След всяко Ваше посещение в център „Армада” косъмчетата в зоната ще намаляват до достигането на 100% трайно обезкосмяване.

Заповядайте в лазер център „Армада”!