Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация брада

лазерна епилация брада

Как да се справим с нежеланото окосмяване по брадата?

Появата на нежелано окосмяване по лицето при жените може да бъде породено от различни причини, затова, ако забелязвате косъмчета в нетипични зони – веднага се консултирайте с лекар. Най-често при повечето жени, окосмяване в зоната брада се появява след настъпването на определена възраст. Отпечатъкът на времето се изразява не само в появата на по-дълбоки бръчици, а и в прерастването на естествения мъх по брадата в натрапчиви косъмчета. Много от дамите прибягват до тяхната депилация чрез отскубване с пинсета и дори бръснене. Груба грешка, дами. По този начин черните косъмчета по брадата ще се увеличат, а дори бихте могли да си отгледате една истинска брада, присъща за силния пол.

Най-доброто решение е да извършите лазерна епилация в зоната. Лазерна епилация брада е услуга, на която се подлагат жени от различни възрастови групи. Дали от суета, дали да предотвратят прерастването на мъха в косъмчета – от значение е резултатът. Дълготрайно обезкосмяване чрез лазерна епилация като цяло може да извършите във всяка зона от лицето си. Различните центрове, предлагащи слугата, работят с различни лазерни технологии. Един от най-добрите и иновативни лазери в момента е Александритният. Той придоби широка популярност в редица клиники в САЩ и в Европа, а днес можете да направите своята лазерна епилация с него и у нас. Единственият център, който работи с последен модел Александритен лазер – това е „Армада”.

Лазерна епилация брада в центъра се извършва от висококвалифицирани специалисти, които притежават опит в сферата и в работата с хора. Можете да се обръщате към тях за всичко, което Ви вълнува и да ги попитате всичко, което Ви интересува. Едно от най-големите предимства на лазерната епилация и по специално на извършването и в зоните по лицето, като зоната брада, е безболезненото обезкосмяване. Освен, че не изпитвате болка по време на манипулацията, след обезкосмяването не остават следи по кожата. Александритният лазер в център „Армада” работи изцяло безвредно за епидермиса. Излъченият светлинен лъч се поглъща от меланина в косъма и трайно уврежда космения фоликул. Характерно за периода след интервенцията е упадането на увредените космени фоликули до 10 дни след процедурата. Стандартният брой процедури за зони на лицето е от 4 до 6, като това колко сеанса ще Ви бъдат необходими е изцяло индивидуално и зависи от Вашия цвят кожа и вид окосмяване. Специалистите в център „Армада” ще се погрижат да Ви изготвят най-добрата програма по лазерна епилация. От Вас се изисква да спазвате датите за посещение и да се вслушвате в препоръките на медицинските лица.

Резултатите са гарантирани.

Очакваме Ви!