Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация Горна Оряховица

Лазерна епилация Горна Оряховица

Нуждаете се спешно от безупречно обезкосмяване, а какво ще кажете да бъде дълготрайно, за години напред? Услугата лазерна епилация може да Ви помогне да осъществите своите мечти за постоянно гладка и безупречно мека кожа. Едно от предимствата на услугата е, че може да я откриете във всеки град. Например, ако се нуждаете от лазерна епилация в Горна Оряховица или в Пловдив – може да посетите център, предлагащ услугата и само след няколко сеанса да се сдобиете с дълготрайно обезкосмяване.

Препоръчително е да избирате внимателно лазер центъра, в който ще извършите сеансите, тъй като сред новооткритите центрове има и доста неопитни или извършващи услугата със стари лазерни технологии. В случай, че лазер центровете за лазерна епилация в Горна Оряховица не отговарят на Вашите критерии – може да се разходите до град Пловдив. Там бихте могли да посетите един от най-добрите центрове за лазерна епилация в града – лазер център „Армада”.

Центърът предлага вече няколко години професионално обслужване и висококачествена лазерна епилация с последен модел лазер – Александрит. Дългогодишният опит на център „Армада” Ви предлага не само качество, а и комфорт. Тъй като лазерната технология, с която се извършват процедурите, е последен модел, тя извършва безболезнена лазерна епилация. В лазер център „Армада” може да обезкосмите всяка зона от тялото или лицето си. Тази иновативна апаратура позволява достигането на лазерния лъч до космения фоликул без да уврежда епидермиса. Благодарение на своя размер вълна от 755 Nm. Александритният лазер не нарушава вътрешността на кожата нито нейната повърхност. Той отделя светлинна вълна, която се поглъща от пигмента в косъмчетата и достига до техните фоликули. Там светлината се преобразува в енергия с много висока плътност и нанася трайна вреда на цялата космена структура.

Епилацията в център „Армада” също така е и сравнително бърза. Лазерът, с който работят медицинските лица в центъра, е обявен за най-бързата технология, създавана и предназначена  единствено за лазерна епилация. Процедурите отнемат най-много час, в зависимост обема на зоната, която ще обработвате. Това от колко процедури ще се повлияе Вашето окосмяване се определя на място от медицинско лице. Специалистите в център „Армада” ще изследват Вашия фототип кожа и косъмчета в зоната. На база резултатите ще Ви изготвят и програма за псоещения. Тя е индивидуално за Вас и предназначена за постигането на максимални резултати. Обикновено броят сеанси също е индивидуален, но обикновено зоните на тялото се повлияват от 4 до 6 манипулации, а тези на лицето от 6 до 12.

За повече информация посетете лазер център „Армада”.

Очакваме Ви!