Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация ефективност

Лазерна епилация ефективност

Очаквания и резултати от услугата лазерна епилация

Много често хората, които не са се интересували от това какво представлява лазерната епилация, как се извършва и какъв е ефекта, а са запознати само с термина „дълготрайно обезкосмяване”, очакват нежеланите косъмчета да изчезнат отведнъж. Нали сте чували, че хубавите неща стават бавно. Е, лазерната епилация работи на същия принцип. Дълготрайно обезкосмяване не се постига с една процедура, необходими са поне 5-6 с интервал между тях около месец, но за разлика от депилиращите услуги – тук очакванията се препокриват с реализираната ефективност.

  • Какво представлява услугата лазерна епилация и какви са резултатите след нея:

Лазерната епилация е най-иновативният и безболезнен начин да се отървете от досадните косъмчета по всяка част от лицето или тялото. Тя се извършва с помощта на уред за лазерна епилация. Обикновено последните модели лазери като Александритният са за предпочитане пред тези, създавани преди години. Александритният лазер притежава редица настройки, което позволява осигурената ефективност от процедурите да бъде максимална. Това каква ефективност ще получите зависи от настройката на лазера и от квалифицираността на обслужващия персонал.

Процедурите по лазерна епилация са с различна продължителност във времето. Това колко време ще отнеме един сеанс зависи от големината на зоната за обезкосмяване, работното поле на лазера (Spot) и бързината на излъчване на импулси. Накратко услугата лазерна епилация представлява навлизане на лазерния лъч в косъма и достигането му до космения фоликул. Там лъчът се превръща във висока топлинна енергия и уврежда космената структура. След първата процедура с Александритен лазер Вие получавате до 20% дълготрайно обезкосмяване. Обработването на всички космени фоликули ще стане след определен брой процедури, а това колко ще са те – определят медицинските лица, които извършват епилацията. Ефективността зависи и от това какъв цвят е кожата Ви и какъв вид окосмяването. Днес, последните уреди за лазерна епилация, като лазер Александрит, позволяват работа върху хора с всякакъв цвят кожа и премахването на всякакъв тип косъмчета. Резултатите след извършване необходимия брой процедури са трайни и остават за години напред.

В България единственият лазер център, извършващ лазерна епилация с Александритен лазер е лазер център „Армада”. В центъра Ви очакват висококвалифицирани специалисти, които ще Ви изготвят програма за посещения в зависимост от Вашия цвят кожа и вид косъм, за да получите възможно най-голяма ефективност. Процедурите с лазер Александрит са от 4 до 6 за зони, разположени по тялото и от 6 до 12 в областта на лицето.

За повече информация заповядайте в лазер център „Армада”.

Очакваме Ви!