Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация ефект

Лазерна епилация ефект Очаквания и резултати

Обезкосмяването може да се превърне в едно от най-отегчителните занимания в ежедневието, особено когато косъмчетата по тялото Ви растат със скоростта на светлината. За щастие трайното обезкосмяване вече е факт, който не може да бъде пренебрегнат. Какви очаквания е добре да имате и какъв ефект осигурява услугата лазерна епилация – може да разберем в един от най-добрите лазер центрове в страната – „Армада”.

Ефект след извършване на лазерна епилация в лазер център „Армада”

Ефективността на услугата във всеки център зависи от няколко неща: лазера, с който се извършват процедурите и медицинското лице, което работи по обезкосмяването.

Лазер център „Армада” използва последен модел Александритен лазер, а всеки сеанс е ръководен от опитно и висококвалифицирано медицинско лице. Ето затова, с право можем да твърдим, че „Армада” е един от най-добрите, професионални лазер центрове в сферата.

Ефект и видими резултати може да получите веднага след първата процедура по лазерна епилация. Трайното обезкосмяване с Александритен лазер се характеризира с бързи и качествени резултати, а именно 20% трайна епилация след първия сеанс. Ефект от процедурата има веднага, но ще може да го забележите към десетия ден след манипулацията. Тогава увредените космени фоликули (корени) започват да се показват на повърхността на кожата и да упадат. В случай, че не падат сами, бихте могли да ги премахнете като леко да ги издърпате с ръка.

Добре е да имате  реалистични очаквания. Повечето потребители, които никога не са се подлагали или интересували от услугата лазерна епилация, очакват незабавно трайно обезкосмяване. Обезкосмяването с лазер е продължителен и индивидуален процес. Извършва по предварително изготвена програма. В лазер център „Армада” Вие получавате 100% трайно премахване на нежеланото окосмяване след края на графика от процедури.

Ефект по време на и след програмата по лазерна епилация в лазер център „Армада”

Ефект по време на програмата ще забелязвате след всяка извършена процедура. Стандартният брой сеанси за зони на тялото е от 4 до 6, а за зони на лицето от 6 до 12. В зависимост от Вашия цвят кожа, вид окосмяване, хормонален фон, пол и възраст ще Ви бъде изготвен график с насрочени дати за обезкосмяване, т. нар. индивидуална програма за посещения. Александритният лазер в център „Армада” работи върху всеки фототип (цвят) кожа и премахва всеки вид окосмяване – от най-светлите до най-тъмните косъмчета, по всички зони от тялото и лицето. След всяка процедура следва упадане на увредените космени фоликули и все по-голямо редуциране на окосмяването в зоната. Накрая на програмата по лазерна епилация получавате гарантирано 100 % трайно обезкосмяване.