Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация интимни части

Лазерна епилация интимни части
Обезкосмяването на интимните части е част от цялостната грижа за външния вид на тялото. При премахването на косъмчетата „там долу” обаче ситуацията е малко по-различна. Кожата в интимната зона е прекалено нежна и чувствителна, за да се обезкосмява с епилатор или с кола маска. Не е тайна, че тогава качеството на депилацията е по-голямо и много жени са готови да изтърпят болката. При неправилна депилация обаче – епидермисът е възможно не само да се раздразни, но и да се разрани. До това най-често водят агресивните методи за обезкосмяване. Лазерната епилация, от своя страна, Ви предлага един нежен и безболезнен начин на трайно обезкосмяване на интимните части.

Услугата лазерна епилацияинтимни части ще повлияе добре и при враснали косъмчета и подкожни пъпки, тъй като лазерният лъч премахва нежеланото окосмяване и изглажда кожата. Лазер център „Армада” Ви предлага няколко варианта за обезкосмяване на зоната интимни части. Може да премахнете косъмчета в областта на триъгълника или изцяло да епилирате интимната зона. Процедурите в центъра се извършват с последен модел Александритен лазер, който щади кожата, но не и окосмяването. Принципът на работа на уреда за лазерна епилация, в център „Армада”, е селективна фототермолиза. Благодарение на него лазерният лъч се привлича от пигмента в косъма и достига до космения фоликул (корен), където с помощта на висока и плътна топлинна енергия нанася трайна вреда на космената структура. Продължителността на всеки сеанс е 15-25 минути, в зависимост от площта, която искате да обезкосмите. Всяка процедура по лазерна епилацияинтимни части се извършва от висококвалифицирано медицинско лице, което ще Ви изготви индивидуална програма за посещения. В програмата са включени необходимия брой манипулации за зоната и датите за извършване на лазерната епилация. Стандартно, за обезкосмяване на интимните части, процедурите са от 4 до 6. От колко сеанса ще се повлияете Вие – ще определят медицинските лица в центъра, след изследване Вашия фототип (цвят) кожа и тип окосмяване. От значение за процедурите по лазерна епилация интимни части са също пола Ви и хормоналния Ви фон.

В лазер център „Армада” можете да получите информация за всичко свързано с услугата и начина на епилация. При посещението си може да се възползвате от опциите: безплатна консултация с медицинско лице и безплатна демо-процедура, за да се уверите в качеството на лазерната епилация.

Допълнителни съвети и препоръки относно периода преди и по време на програма по лазерна епилацияинтимни части, ще получите на място от медицинските лица.

Очакваме Ви!

медицинските лица.
Очакваме Ви!