Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация колко процедури

лазерна епилация колко процедури

Лазерна епилация колко процедури

Всичко за процедурите по лазерна епилация

Преди години подлагането на процедури по лазерна епилация беше препоръчително само за хора със светъл цвят кожа и тъмно окосмяване. Днес, развитието на технологиите спомогна за преодоляването на тази бариера и се създаде лазер, който да е съвместим с всеки фототип кожа и вид окосмяване. Чудото в лазерната епилация се нарича Александритен лазер, който е последен модел и съчетава в себе си невероятна бързина и висока ефективност. Едно нещо обаче не се е променило и именно, заради него лазерното епилиране продължава да се нарича индивидуална услуга. Това е броят процедури или по друг начин казано – „колко процедури по лазерна епилация ще са ми необходими”. Този въпрос вълнува голям процент от потребителите на услугата, тъй като от него зависят и разходите, и ефективността. Истината е, че, за да се определи от колко процедури се нуждаете за безупречно обезкосмяване, трябва да преминете през кратко изследване и едва след това, след първата манипулация да Ви бъде изготвена програма.

  • Как се определя необходимият брой процедури?

В лазер център „Армада”, град Пловдив броят процедури се определя след извършването на изследване, което ще определи какъв фототип е Вашия цвят кожа и какъв вид окосмяването. Интересен факт е, че косъмчетата по тялото и лицето са различни. Като цяло в различните зони от тялото и лицето, ние имаме различен вид окосмяване. Колко процедури ще Ви бъдат необходими ще се определи едва тогава, когато се види как се повлиява окосмяването в зоната, която ще епилирате. Броят процедури зависи и от вида технология, с която се работи. В лазер център „Армада” всеки сеанс се извършва с последен модел Александритен лазер. Той работи изключително бързо и прецизно, без да наранява кожата. Отчетената ефективност след извършена лазерна епилация с него е цели 90%, като това е най-добрият резултат, постигнат някога. Освен това, още след първата обработка на желаната зона Вие премахвате дълготрайно 20% от нежеланото окосмяване. Характерно за периода след процедурите е удължаването на увредените космени фоликули и тяхната поява над епидермиса. Не се притеснявайте, опадат сами и могат да се премахнат лесно с ръка.

 

  • Колко процедури са необходими за дълготрайно обезкосмяване?

Стандартният брой при епилация с Александритен лазер варира от 4 до 6 манипулации за зони на тялото и от 6 до 12 за зони на лицето. Броят обаче е индивидуален за всеки клиент. Именно за това специалистите в център „Армада” ще Ви изготвят програма за посещения с насрочени дати за епилация.

За повече информация посетете лазер център „Армада”, където Ви очаква безплатна консултация с медицинско лице!