Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация крака цена

Лазерна епилация крака

Обезкосмяването може да бъде и доста приятно занимание с извършването на лазерна епилация цели крака в лазер център „Армада”. Преди услугата лазерна епилация да изгрее на подиума от стоки и услуги за обезкосмяване, депилацията отнемаше твърде много време или средства, но и в двата случая болеше. Днес, можем да оставим тези дни на болка и раздразнена кожа в миналото, защото лазерната епилация е изцяло безболезнена услуга, която ще Ви отърве от досадните косъмчета не за няколко седмици или месеца – а за години.

Лазерна епилация цели крака от лазер център „Армада”

Предимството на лазерното епилиране в център „Армада” е Александритният лазер, който се използва за обработка на зоните. Той е последен модел от 2016-та година и доказано е най-ефективният уред за борба с досадните косъмчета. С него може да епилирате трайно дори най-нежните и деликатни зони от тялото и лицето си, а що се отнася до краката – ще получите така мечтаната гладка и мека кожа.

Всяка процедура по лазерна епилация цели крака в център „Армада” се извършва като част от индивидуална програма за посещения. Тази програма се изготвя от медицинско лице за всеки клиент, който посети центъра. Нагледно представлява дати за извършване на процедурите, но всъщност е съвкупност от Вашите лични характеристики на кожата и окосмяването. За изготвянето й ще преминете през кратко изследване, което ще определи Вашия цвят кожа и какъв тип са косъмчетата по краката Ви. По време на консултацията с медицинското лице ще трябва да посочите възрастта си и какво е състоянието на хормоналния Ви фон. В случай, че имате хормонални проблеми, или страдате от хормонален дисбаланс – програмата ще бъде съобразена и синхронизирана с лечението Ви.

Стандартният брой процедури за лазерна епилация - цели крака са от 4 до 6, като това колко посещения ще Ви бъдат необходими се определя от специалист. След всяка изминала манипулация на зоната ще забелязвате все по-голямо оредяване на окосмяването, докато не достигнете 100 % трайно обезкосмяване. По време на процедурите не се усеща болка, възможен е лек дискомфорт, който бързо се отстранява с помощта на вградена в Александритния лазер охлаждаща система. Интервалът между процедурите е 3-4 седмици, а самата продължителност на обработката на целите крака е в рамките на 70-100 минути.

Медицинските лица в център „Армада”  ще Ви помогнат за това как да се грижите за кожата си, с полезни съвети и препоръки.

За повече информация относно цените на услугата и обработката – заповядайте в лазер център „Армада”.