Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация крака

Лазерна епилация ефект С приближаването на летните дни няма жена, която да не се замисля за външния си вид и по-специално за това как изглеждат краката й. Перфектната кожа е неизменно правило за привлекателна външност през лятото. Дамите, които вече за извърши лазерна епилация няма от какво да се притесняват. За всички останали обаче, поговорката „Бързата работа – срам за майстора” – важи с пълна сила. Не чакайте последния момент, а започнете своята програма по лазерна епилациякрака още сега и бъдете неотразими през целия летен сезон, а и след това.

В случай, че все още се колебаете, лазер център „Армада” има специално предложение за Вас – заповядайте в центъра и изпробвайте услугата безплатно. Всеки нов клиент на център „Армада” може да се възползва от безплатна консултация с медицинско лице и безплатна демо-процедура. Така ще се уверите, че няма нищо страшно, а резултатите са мигновени. Навярно се чудите как от една процедура може да има ефект. Александритният лазер, с който работи „Армада”, е безкомпромисен към нежеланото окосмяване и още след първия сеанс получавате видими резултати - 20% по-малко косъмчета в зоната.

За постигането на 100% трайно обезкосмяване обаче са необходими няколко процедури. За всеки клиент броят им е индивидуален. Зоните по тялото се повлияват от 4 до 6 сеанса. За да са сигурни, че са Ви изготвили най-добрата програма за лазерна епилациякрака, медицинските лица в центъра ще изследват Вашия фототип кожа и вид окосмяване. След това ще настроят Александритния лазер според Вашите показатели и епилацията може да започне. По време на индивидуалната Ви програма за лазерна епилациякрака ще може да следите ефективността от процедурите. Обикновено до десетия – четиринадесетия ден след обработката на зоните, увредените космени фоликули (корени) се показват над епидермиса и започват да упадат. След всеки сеанс окосмяването по краката Ви ще намалява, докато не достигне 100% трайна епилация.

Специфичното при извършване на лазерна епилация с Александритен лазер е, че запазвате здравето на кожата си, както отвън, така и отвътре. Лъчът на Александритния лазер се привлича от пигмента в косъма, а не от цвета на кожата, затова единствената вреда, която може да получите по време на процедурите, е върху нежеланото Ви окосмяване.

Лазерна епилация в център „Армада” могат да извършват хора с всякакъв цвят кожа и вид окосмяване.  Продължителността на процедурите варира от 10 до 100 минути, в зависимост това коя зона от краката искате да обезкосмите. Епилацията на целите крака продължава около 70-100 минути.

За повече информация относно лазерна епилациякрака, заповядайте в лазер център „Армада”.