Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация къде

Лазерна епилация къде

Решили сте да се подложите на лазерна епилация, но не знаете къде? Град Пловдив предлага много варианти за това, единственото, което трябва да направите е да изберете опитен лазер център, който работи с модерна и безопасна апаратура.

Лидер в извършването на лазерна епилация в Пловдив е лазер център „Армада”. Центърът предлага висококачествено обезкосмяване на всички зони от тялото и лицето с последен модел от 2016 година - Александритен лазер. Преимущество на центъра е и опитния персонал, който извършва процедурите.

Ето какво още Ви очаква в лазер център „Армада” на улица „Патриарх Евтимий” 17:

В центъра ще заварите енергичен и опитен персонал от лекари и медицински лица. Те ще определят към кой фототип спада Вашия цвят кожа и какъв вид е окосмяването в зоната, която ще епилирате. За да извършите ефективна и безопасна лазерна епилация, всяка процедура ще бъде част от програма, създадена индивидуално за Вас. Така преди всеки сеанс, Александритният лазер ще се настройва според Вашите индивидуални показатели. От значение за извършването на висококачествена лазерна епилация са също така Вашият пол, възраст и хормонален фон. В случай, че страдате от хормонален дисбаланс – програмата ще бъде съобразена с наложеното Ви лечение.

Всеки нов клиент на лазер център „Армада” може да се възползва от безплатна демо-процедура и безплатна консултация с медицинско лице. С лекаря ще обсъдите броя процедури и какви грижи да полагате за кожата си по време на програмата.

Благодарение на модерната технология, с която се извършва лазерната епилация, в център „Армада” може да обезкосмите трайно всяка зона от Вашето тяло и лице. Необходимият брой процедури за всеки клиент обаче е различен и зависи от това къде се намира зоната. Например за зони, разположени по тялото стандартният брой манипулации варира от 4 до 6, а за зони по лицето от 6 до 12. Тъй като Александритният лазер е последен модел, той притежава множество възможности за настройка. По този начин лазерна епилация могат да извършват хора с всякакъв цвят кожа и вид окосмяване. Предимство на епилацията с Александритен лазер е безболезнеността и бързината на обработка. В случай на дискомфорт, апаратът е снабден със специална охлаждаща приставка, която възвръща удобството и осигурява допълнителна защита на кожата.

По време, както и след процедурата кожата Ви остава спокойна и нямате усещането, че току-що сте извършили  обезкосмяване.

За повече информация относно какви грижи да полагате за кожата си, как подробно протичат сеансите и колко бързо ще получите трайно обезкосмяване – заповядайте в лазер център „Армада” на адрес: улица „Патриарх Евтимий” 17!