Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация мнения

лазерна епилация мнения

Лазерна епилация мнения

Как да изберем опитен лазер център?

Извършването на лазерна епилация е индивидуална услуга, която изисква съобразителност и стриктност при изпълнението, както от медицинското лице, така и от клиента. Тъй като перфектните резултати са постижими едва след няколко процедури – не може да бъдете сигурни до последно, дали сте направили правилния избор за лазер център. Именно и в разнообразието от центрове и клиники, предлагащи услугата, се корени  проблемът за различните мнения относно услугата лазерна епилация.

За потребителите е важно да знаят, че лазерната епилация навсякъде се извършва различно. Като се започне от уреда, с който се премахва нежеланото окосмяване, та се стигне до начинът на обслужване. Различната политика на работа в центровете води и до различни резултати. Ето затова преди да се вслушате в хилядите мнения в мрежата и обкръжението си е добре да се информирате.

Разнообразието, което предлага град Пловдив, безспорно е предимство. В него ще откриете много центрове, извършващи лазерна епилация. За да направите най-добрия избор, проучете уредите за лазерна епилация в центровете и попитайте за това как се извършват процедурите.

Както вече разбрахте, лазерното епилиране е строго индивидуален процес на работа и комуникация между медицинското лице и Вас. Едно от най-важните условия за извършването на добра лазерна епилация е тя да е направена от опитно и квалифицирано медицинско лице. В противен случай се получават неприятни последици за кожата. Възможни са изгаряния, пигментация и дори да заболеете от рак на кожата вследствие на неопитното боравене с лазерната технология. На второ място – настройката на лазера. Той трябва да е съвместим за работа с Вашия цвят кожа и да премахне Вашия тип окосмяване. По-съвременните уреди за лазерна епилация притежават възможност за настройване, а ефективността им е подкрепена с редица положителни мнения и оценки в световен мащаб. Пример за такъв е Александритният лазер. На трето и не последно място не може да не споменем причината лазерната епилация да е индивидуален процес по обезкосмяване. В практиката има определен брой процедури, от които окосмяването се повлиява. За да има ефект Вашата лазерна епилация, то броят процедури трябва да е съобразен с вашите показатели като цвят кожа и вид окосмяване, възраст и др. Така наречената програма за посещения, която се изготвя в опитните лазер центрове като „Армада”, град Пловдив, представлява именно това – график, който да Ви отведе към желаните резултати. Разбира се, преди всяка процедура лазерът се настройва, по време на програмата получавате съвети, които е желателно да спазвате и накрая се сдобивате с перфектно дълготрайно обезкосмяване.

Бъдете внимателни в избора си на център за лазерна епилация.