лазерна-епилация-мнения-20161

Както до сега, така и през 2016 година, услугата лазерна епилация в лазер център „Армада” продължава да бъде Ваш верен съюзник в борбата с нежеланото окосмяване, отстранявайки косъмчетата безупречно и за много дълъг период от време.

Лазер център „Армада” получи много добри и високи лазерна епилация мнения през изминалата година. За да продължаваме да Ви даваме най-доброто в сферата и да не Ви разочароваме, и през идната 2016 година ние продължаваме да работим с най-добрата лазерна технология на европейския пазар – Александритен лазер. Тя получи едни от най-добрите лазерна епилация мнения в Европа и САЩ.

Тази иновационна технология притежава дължина на вълната 755 Nm., която достига до космените фоликули и с помощта на висока топлинна енергия трайно ги уврежда. Начинът на работа на Александритния лазер е на принципа селективна фототермолиза. За да не увреди Вашата кожата, лазерния лъч се привлича от меланина в косъма и навлиза в епидермиса под формата на светлинна вълна. След като достигне космения фоликул, светлината се преобразува в топлинна енергия и нанася трайна вреда на цялата космена структура. Трайно биват увредени и клетките, които отговарят за развитието на окосмяването. По този начин Вие се радвате максимално дълго на мека и гладка кожа. За високите лазерна епилация мнения, които получи лазер център „Армада”, спомогна и безболезнения процес на работа, който осигурява лазер Александрит.

По време на лазерната епилация с него не се усеща болка, а в случай, че почувствате лек дискомфорт – лазерът притежава специално вградена охлаждаща система – CRYO, която впръсква струя студен въздух върху обработваната зона.

За разлика от депилиращите услуги, при извършването на висококачествена лазерна епилация в център „Армада”, след обработка на зоната, по кожата не остават следи, не се причинява изгаряне или пигментация. Заслуга за това имат и професионалистите, които работят в центъра. За да бъде Вашата епилация възможно най-безопасна и качествена те предварително ще изследват на кой фототип отговаря Вашия цвят кожа. Лазерна епилация с Александритен лазер може да се извършва върху всеки фототип кожа, но предварителната му настройка е задължителна за безопасността на манипулацията. Именно за нея спомагат изследването на Вашия тип кожа вид окосмяване в зоната. След като преминете през първата процедура по лазерна епилация ще Ви бъде изготвена и индивидуална програма за посещения. Тя представлява график с насрочени за процедури дати, които е препоръчително да спазвате. Те са съобразени с Вашите показатели (тип кожа и вид окосмяване), както и с Вашия хормонален фон и темп на растеж на окосмяването в желаната зона.

Стандартния брой процедури в лазер център „Армада” е от 4 до 6 за зони на тялото и от 6 до 12 за зони на лицето. В зависимост от това как се повлиява окосмяването и кожата – броят сеанси е индивидуален за всеки посетител.

Не пропускайте да си подарите безупречно гладка кожа за години напред!

Лазер център „Армада” очаква Вас и Вашите лазерна епилация мнения 2016 и през новата 2016 година!