Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА КОРЕМ

Лазерна епилация на корем

Окосмяването по корема е враг Номер едно на привлекателния външен вид. Независимо дали сте жена или мъж – косъмчетата в тази част на тялото лесно се забелязват през горещите летни месеци, а оставянето им да виреят свободно – не прави добро впечатление. За да ги премахнете, може да използвате познатите Ви краткотрайни депилиращи услуги, или трайно да ги отстраните с лазерна епилация.

Лазерна епилация на корем в лазер център „Армада”

Колкото и странно да звучи, окосмяването по корема е последното нещо, за което мислим, когато се подлагаме на цялостно обезкосмяване. Повечето хора епилират първо зони от лицето или от тялото, като ръцете и краката. Ето затова, ако имате натрапчиво окосмяване в областта на корема – услугата лазерна епилация на корем би Ви била от голяма полза.

Лазер център „Армада” ще Ви помогне да забравите за досадните косъмчета в тази зона още след първата процедура. Трайни резултати обаче ще имате след малко повече на брой посещения, обикновено между 4 и 6.

Как протичат процедурите по лазерна епилация на корем в лазер център „Армада”?

Всяка процедура по лазерна епилация на корем е част от индивидуална програма за посещения на всеки клиент. Тя се изготвя преди първия сеанс след предварително определяне на Вашия цвят кожа и тип окосмяване. От значение за програмата и процедурите са също Вашите пол, години и хормонален фон. Индивидуалната програма за посещения на всеки клиент, в центъра, включва предварително определени дати за извършване на обезкосмяването, които е желателно да спазвате за постигането на максимален ефект.

Сеансите в център „Армада” се извършват с последен модел Александритен лазер, който щади кожата и отвън, и отвътре. При обработка на зоната корем, с него, клиентът не изпитва болка. При хората с по-чувствителна кожа е възможно да се усети лек дискомфорт при епилация, но той бързо бива отстранен с помощта на специалната охлаждаща приставка CRYO на Александритния лазер.

Преди всеки сеанс по лазерна епилация на корем уредът за извършване на процедурите се настройва в зависимост от Вашите показатели (цвят кожа; тип окосмяване и т.н). Още след първата манипулация на зоната ще забележите видима разлика – 20% трайно обезкосмяване. Без значение дали искате да премахнете светлия мъх по корема си или друг цвят окосмяване в зоната – Александритният лазер ще се справи с него. В края на вашата индивидуална програма за посещения, лазер център „Армада” Ви гарантира 100% трайно премахване на всички космени фоликули (корени).

Не пропускайте да посетите лазер център „Армада” – Очакваме Ви!