Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на крака мъже

Лазерна епилация на крака мъже

Обезкосмяването при мъжете е доста по-различно от това при жените. На практика процедурите са едни и същи. Разликата е във вида на косъмчетата – мъжкото окосмяване е много по-здраво закрепено, гъсто и разположено по нестандартни зони от тялото и лицето.

Премахването на нежеланите косъмчета в зони като гърдите и гърба, чрез депилация, може да бъде изключително болезнено. В опити да избегнат болката, много мъже прибягват до употребата на самобръсначка. Бръсненето, като най-бърз и безболезнен начин за депилиране, осигурява качествен, но краткотраен резултат. Недостатъци на обезкосмяването със самобръсначка са още раздразнената кожата, заздравяването на окосмяването в зоната, появата на подкожно растящи косъмчета и т.н.

Една от най-често обезкосмяваните зони при мъжете след гърдите са краката. Проблемът с бръсненето отново е същият. Алтернативен вариант на самобръсначката е услугата кола маска. Колкото и болезнена да е процедурата на зоната крака – голям процент от мъжете стоически изтърпяват издърпването на косъмчетата и се радват на три седмици гладка кожа. В този ред на мисли, обезкосмяването при мъжете прилича повече на мъчение от тъмните векове, отколкото на разкрасителна процедура.

За щастие отдавна не живеем в Средновековието и решение на проблема с нежеланото окосмяване при мъжете – има. Услугата лазерна епилация на крака за мъже е един разумен вариант за обезкосмяване. С извършването на няколко процедури по лазерна епилация, Вие ще се сдобиете не само с гладка кожа, а и с трайно обезкосмяване. Ефект може да забележите още след първия сеанс, особено ако манипулацията е извършена с модерен лазер като Александритния, с който работи център „Армада”.

Услугата лазерна епилация на кракамъже в лазер център „Армада” става по предварително изготвена индивидуална програма за клиента. В нея са включени броя необходими процедури и датите, на които трябва да ги извършите. При посещението Ви в центъра ще бъде определен Вашия фототип (цвят) кожа и вид окосмяване. Ще преминете още и през задължителна консултация с медицинско лице. Всеки сеанс по обезкосмяване се провежда от лекар, към който можете да се обръщате за всичко, което Ви интересува. Процедурите са безболезнени и изцяло съобразени с Вашите показатели, така че след края им запазвате здравето на кожата си.

С Александритният лазер на лазерна епилация на крака мъже могат да се подложат клиенти с всякакъв цвят кожа и вид окосмяване. Лазерният лъч улавя и премахва от много светли до много тъмни косъмчета, без да уврежда епидермиса. От медицинските лица в центъра ще получите полезни съвети как да се грижите за кожата си, а резултатите са гарантирани – 100% трайно обезкосмяване.

За повече информация посетете лазер център „Армада”.