Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на крака

Лазерна епилация крака Идва сезонът на слънчевия загар и гладката кожа, а Вие готови ли сте? Лазер център „Армада” може да Ви помогне да се подготвите подобаващо с няколко процедури по лазерна епилация на зоната крака.

Как се извършва лазерна епилация на крака в лазер център „Армада”

Всеки клиент има свои очаквания и предразсъдъци що се отнася до процедурите по трайно обезкосмяване. В лазер център „Армада” можете да попитате специалистите за всичко, което Ви интересува, а консултацията с медицинско лице няма да Ви струва нищо. Всяка процедура по лазерна епилация на крака се извършва от висококвалифициран специалист, който ще Ви изготви индивидуална програма за посещения.

Преди началото на първата процедура ще бъде изследван Вашия фототип (цвят) кожа и какъв вид са косъмчетата по краката Ви (цвят, дебелина). Тъй като лазер център „Армада” работи с последен модел Александритен лазер, той може да се настройва към индивидуалните показатели на всеки клиент. След определяне на Вашия цвят кожа и тип окосмяване, лазерът ще бъде настроен  за обработка. Програмата, която ще Ви бъде изготвена, е с предварително набелязани дати за процедури. От значение за нея са още хормоналния Ви фон, пола и Вашата възраст.

Извършването на лазерна епилация на крака с Александритен лазер не е задължително да е на целите крака. Център „Армада” предлага вариации на услугата от пръстите на краката до обезкосмяването на целите крака, като може да го извършите поетапно. Има процедури по епилация само на бедрата или само на подбедриците. Сеансите са безболезнени, а кожата запазва своята цялост и здраве, както отвън, така и отвътре.

Александритният лазер, с който се извършва лазерна епилация отделя лъч, изграден изцяло от светлина. Светлината се привлича и поглъща от пигмента в косъма, за да  достигне до космения фоликул (корен). Там тя бива трансформирана в топлинна енергия с висока плътност. Тази енергия разрушава космената структура, като я уврежда. Освен това, вреда се нанася и на клетките, които отговарят за развитието на косъмчетата. По време на обработката е възможно да усетите лек дискомфорт, който бързо бива отстранен, с помощта на охлаждаща приставка, вградена в Александритния лазер на център „Армада”. Тя впръсква студен въздух върху епилираната зона и осигурява допълнителна защита на кожата.

Усещането след процедура по лазерна епилация на крака и същото, както и преди нея. Можете да се завърнете към рутинните си задължения веднага след манипулацията, а по епидермиса няма да има и следа от обезкосмяването. Характерно за периода до 10-14 дни след лазерната епилация е упадането на космените фоликули. Така че, не се притеснявайте, ако забележите корените на косъмчетата да се показват над епидермиса.

Повече информация за лазерна епилация на зоната крака може да получите в лазер център „Армада”.

Очакваме Ви!