Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на лицето

лазерна епилация на лицето

Лицето е нашата визия пред света, затова полагаме най-много грижи за него. Гладката и мека кожа винаги е била една от отличителните черти на женската красота, поради което ежедневно жените полагат различни грижи да запазят кожата на лицето си. Обезкосмяването е една от задължителните процедури по поддържането на естетичен външен вид, а досадните косъмчета не подминават зоните по лицето. С напредването на възрастта при много жени се появява окосмяване в областта на брадичката или се забелязва потъмняване мъха над горната устна. Тези зони от лицето са най-проблемни за нежния пол, а обезкосмяването им може да се превърне в кошмар. Съвременните процедури и уреди за обезкосмяване определено предлагат бързи и не чак толкова болезнени варианти за поддържането на кожата, в тези области – гладка. Въпреки това, всяка жена има различна чувствителност на кожата, вследствие на което, след обезкосмяване на лицето, епидермиса остава силно раздразнен и се обрива. За да избегнете подобни и други негативни последици е добре да използвате неагресивни методи на обезкосмяване. Пример за такива са процедурите по дълготрайно обезкосмяване чрез лазерна епилация.

Лазерна епилация на лицето представлява увреждане на космените фоликули (корени) с помощта на безвреден за епидермиса лазерен лъч. Процедурите по лазерна епилация на лицето или която и да е друга зона от тялото са безболезнени. В зависимост от лазера, с който се извършват, те могат да бъдат с различна ефективност, което определя и броя им.

Един от най-модерните и ефективни уреди, използвани в лазерното епилиране, е Александритният лазер. Той се отличава с невиждана до сега бързина при работа и размер на вълната от 755 Nm. Ефективността му при обработка на зоните гарантира 90% дълготрайно обезкосмяване, което е завиден резултат, ненадминат от никой друг уред за лазерна епилация. Обикновено сеансите, необходими за лазерна епилация на лицето с него, варират от 6 до 12, в зависимост от кожата на клиента. От значение при дълготрайното обезкосмяване е и типа окосмяване. Предимството да извършите лазерна епилация на зоните от лицето си с лазер Александрит е неговото изобилие от настройки. С този уред премахвате, както много тъмно окосмяване, така и едва забележими, светли косъмчета, като естествения мъх по тялото и лицето.

У нас, лазерна епилация на лицето с последен модел Александритен лазер може да извършите в лазер център „Армада”. Центърът работи и с висококачествената италианска апаратура Quanta System, за да Ви осигури максимално добри резултати.

За повече информация и за висококачествена лазерна епилация на лицето, посетете лазер център „Армада”!