Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на лицето

лазерна епилация-42

Обезкосмяването на лицето е деликатна процедура, която може да извършите вкъщи или в някой център/клиника. При премахването на косъмчетата у дома обаче е възможно да раздразните кожата и по нея да се появят неприятни обриви или зачервяване. Характерно за обезкосмяването на зоните по лицето е, че след депилация има вероятност кожата да остане силно раздразнена. Препоръчват се неагресивни методи, с които да отстраните косъмчетата. За съжаление, временните депилиращи средства, не предлагат такива.

Най-добрият начин да епилирате нежната кожа на лицето е чрез лазерна епилация. Лазерна епилация на лице е услуга, която се предлага във всеки град. С нея отстранявате досадното окосмяване безболезнено и бързо. Предимство е, че лазерният лъч щади нежния епидермис, а ефекта от обезкосмяването, което получавате, остава за много дълъг период от време.

  • Лазерна епилация на лицемнения:

Отзивите относно процедурите по лазерна епилация на зоните по лицето са много добри. Ежедневно стотици жени и мъже се подлагат на дълготрайно обезкосмяване и решават проблема с досадните косъмчета.

Сама по себе си услугата лазерна епилация има много предимства. Най-голямото от тях е безболезненото премахване на мъха/космите по тялото и лицето. Благодарение на това лазерното епилиране позволява отстраняване на окосмяването дори в най-нежните и труднодостъпни зони. Сред отличителните белези на модерната услуга е и щадящотото й и благоприятно влияние върху кожата. Освен, че премахва окосмяването, лазерният лъч се грижи и за лекуването на подкожно растящи косъмчета, които след извършването на лазерна епилация – се заличават. По време на и след лазерна епилация по епидермиса не остават следи, нито дори зачервяване, а Вие можете да се завърнете към ежедневните си дейности.

Процедурите по обезкосмяване на зони от лицето са предпочитани и заради малкото време, което отнемат. Ако премахвате косъмчетата вкъщи ще Ви бъде необходим поне половин час, докато при извършването на лазерна епилация спестявате поне 20 минути. Краткотрайността на сеансите се дължи на малкия обем площ, която се обработва. Манипулациите са идеални за извършване по време на обедната Ви почивка или след края на работния ден.

 

  • Лазерна епилация на лицемнения в лазер център „Армада”:

Като един от най-модерните и опитни лазер центрове в страната, „Армада” извършва лазерна епилация на тялото и на лицето с последен модел лазер – Александрит. Модерната технология, която се използва за обработка на зоните, свежда броя на процедурите за лице до минимум (6-12), в зависимост това как се повлиява кожата Ви. Всеки сеанс в центъра се извършва от висококвалифицирано медицинско лице, а след края на процедурата ще Ви бъде изготвена индивидуална програма за посещения. Лазер център „Армада” поддържа дългосрочни взаимоотношения и контакти със своите клиенти, защото държи на качеството.

За повече информация и мнения за лазерна епилация на лице – заповядайте в център „Армада”!