Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на лице цена

Лазерна епилация на лице цена

Колко струва красивата кожа

За поддържането на своя външен вид жените използват редица козметични продукти в областта на лицето: за овлажняване на кожата, против появата на бръчки, за придобиването на изкуствен тен и т.н. Колкото и грижи да полага една жена за кожата на лицето си обаче – ефектът не би бил пълен без премахване на нежеланото окосмяване. Най-проблемните зони при дамите са областта над горната устна, между веждите и брадичката. При хормонален дисбаланс проблемните зони увеличават броя си и тогава обезкосмяването бива съпроводено от лечение.

Един от най-често задаваните въпроси е колко струва красивата кожа на лицето? Тъй като професионалните козметични продукти не са никак евтини, повечето жени прибягват до по-достъпни като цена услуги за обезкосмяване. Например, кола маска, депилиращи кремове, лентички и други. Запазване здравето на кожата при обезкосмяване обаче е също толкова важно за красотата на лицето, колкото и нанасянето на въпросните кремове и др.

Противно на очакванията има жени, които бръснат окосмяването по лицето си и за целта са създадени подобия на самобръсначки, наподобяващи продълговати пръчици с ножче,  с които съвсем нежно и деликатно се минава цялото лице.  Обикновено те са предназначени за оформяне на веждите, но намират много по-широко приложени. Тази процедура определено е безболезнена и подходяща за извършване в домашни условия, но съвременното развитие на технологиите ни предлага много по-лесен начин за обезкосмяване, а именно – лазерна епилация на лице.

  • Лазерна епилация на лице цена:

Като най-ефективният начин за борбата с нежеланото окосмяване, лазерната епилация е и най-безболезнения. С нея премахвате не само досадните косъмчета и мъх, а и щадите кожата на лицето си. Може да извършите лазерна епилация във всички зони на лицето при това без да имате усещането, че сте преминали през процедура по обезкосмяване. Предимство на услугата лазерна епилация на лице е и краткотрайността на процедурите. Сеансите по обезкосмяване се превърнаха в идеален завършек на обедната почивка или края на работния ден.

Що се отнася до разходите – всяка зона от лицето е на различна цена, в зависимост от обема. Изгодни оферти може да откриете в почти всеки лазер център, но вярвате ли, че може да намерите и изгодна, и качествена лазерна епилация?

Лазер център „Армада” Ви предлага именно това – висококачествена лазерна епилация на лице с последен модел Александритен лазер. Центърът предлага ежемесечни промоции и намаления, а ако сте нов клиент получавате 20% отстъпка от цената на първата процедура. Може да се възползвате и от безплатна консултация с медицинско лице и безплатна демо процедура преди началото на Вашата програма.

За повече информация относно лазерна епилация на лицецена, заповядайте в лазер център „Армада”!

Tag: лазерна епилация на лице цена