Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на лице цени

Лазерна епилация на лице цени

Окосмяването по лицето е характерна черта при мъжете. За жените обаче появата на косъмчета по лицето е нетипично.  Причина за него могат да бъдат хормонален дисбаланс, заболяване или напредването на годините. Премахването на косъмчета в областта по лицето винаги е било неприятно. Много жени прибягват до болезнени процедури или домашни хитрини в опити да запазят гладката кожа по лицето си. Най-проблемни зони за нежния пол са областта над горната устна и брадичката. Окосмяване може да се появи и между веждите, което, за щастие, лесно се премахва с пинсета. И все пак, колкото и усилия да бъдат положени, натрапчивите косъмчета и тъмен мъх винаги се завръщат.

С развитието на технологиите бяха създадени много услуги за дълготрайно обезкосмяване. Едни много ефективни, други не чак толкова. От няколко години голям процент от жените у нас предпочитат да дадат по-голяма сума наведнъж и да премахнат нежеланото окосмяване дълготрайно, отколкото да залагат на временни решения.

Тъй като финансовата възможност на всяка жена е различна, не всяка дама обаче може да си позволи дълготрайно обезкосмяване, а процедурите по лазерна епилация на лице не изглеждат никак евтини.  Истината е малко по-различна. В действителност програмите по дълготрайно обезкосмяване изискват повече вложени средства, отколкото една процедура по кола маска. Разликата е, че с извършването на лазерна епилация на лице Вие запазвате здравето на кожата си. Характерно за процедурите по кола маска е зачервяването и болката по време на обезкосмяване. Издърпването на сместа от кожата я оставя раздразнена и чувствителна за дълго, а окосмяването никога не бива премахнато изцяло. Сравнението между двете услуги показва, че лазерното епилиране е водеща услуга по начин на обработка и по качество. Резултатът от дълготрайното обезкосмяване остава за години, а от кола маската – три седмици. Ако сравним кола маската и лазерната епилация по цени, очевадно е, че временното решение е по-изгодно. А какво ще кажете да сравним сумите на двете услуги за няколко години? Средствата, които жените влагат в краткотрайни решения на проблема с нежеланото окосмяване в рамките на няколко години са далеч повече, отколкото струва една програма по лазерна епилация. Обикновено процедурите за лице варират от 6 до 12, в зависимост от големината на зоната и характеристиките на клиента. Лазерната епилация е индивидуална услуга, която се извършва според Вашия цвят кожа и тип косъм, а това несъмнено гарантира по-добри резултати. Програмата по лазерна епилация на лице е с продължителност приблизително 6 месеца, с интервал между сеансите 4-6 седмици.

В лазер център „Армада” можете да извършите безплатна консултация с лекар, да обсъдите колко процедури ще Ви бъдат необходими и да се възползвате от безплатна демо – процедура.

За повече информация относно лазерна епилация на лицецени, заповядайте в лазер център „Армада”!

Tag:

Лазерна епилация на лице цени