Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице цени

Казват, че колкото по-естествена е една жена, толкова е по-красива. Разбира се, никой не споменава, че именно естественият външен вид изисква най-много грижи, а в натовареното ежедневие е по-трудно да се отделя време за тях. Ежемесечните процедури по обезкосмяване и разкрасителни услуги са се превърнали в традиция и са малък празник за всяка жена.  Болката е нищо пред гладката кожа, а самочувствието и усмивката са най-добрите аксесоари – поне така твърдят.

Един неписан закон обаче гласи, че ако току-що сте си направили прическа-времето ще се развали. Същото е и при обезкосмяването – в бързината, винаги нещо се пропуска. Най-вече що се отнася до окосмяването по лицето – то никога не изчезва напълно. Бързото му завръщане пък е кошмар – преди да сте се усетили и мъха над горната устна отново се е появил, а веждите Ви се нуждаят от оформяне.

В такива напрегнати ситуации, когато времето ни притиска, на всеки му се е искало да се събуди на следващия ден и нежеланото окосмяване да се е изпарило. Навярно неведнъж сте чували – няма невъзможни неща. Дълготрайното обезкосмяване отдавна битува сред обществото и е една чудесна възможност да сбъднете мечтата си. За перманентно обезкосмяване може да се възползвате от две услуги – Фотоепилация и лазерна епилация на лице. Опитът на хиляди жени у нас и по света показва, че по-добрият избор е лазерната епилация. Тя е безболезнена и процедурите не отнемат време. В замяна на вложените средства получавате не няколко месеца, а няколко години щастие.

  • Лазерна епилация на лице:

Тази иновативна услуга предоставя на клиентите дълготрайно обезкосмяване без болка и без раздразнение на кожата. Извършва се с лазер, който прониква до космения фоликул (корен) под формата на светлина и с помощта на висока топлинна енергия трайно го уврежда. Увредените корени след епилация се показват на повърхността над кожата и започват да упадат. В случай, че не падат сами – могат лесно да се отстранят при издърпване с ръка.

  • Лазерна епилация на лице в лазер център „Армада”:

В момента има много центрове и клиники, които предлагат услуги по лазерна епилация на лице. Стремете се в избора си да бъдете максимално информирани за вида лазер, с който се извършват процедурите и опитността на центъра.

Лазер център „Армада” Ви предлага дълготрайно обезкосмяване на всички зони от лицето с последен модел Александритен лазер. Този модерен лазер за епилация отстранява дори светлия, естествен мъх по кожата и не оставя следи по епидермиса. Процедурите с него са краткотрайни, а на брой са индивидуални за всеки клиент. Обикновено програмата по лазерна епилация на лице е с продължителност около 6 месеца.

За повече информация посетете лазер център „Армада”!