Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация на цялото тяло

Лазерна епилация на цялото тяло

Красивото тяло и гладката кожа вървят ръка за ръка. Един от най-лесните начини да поддържате кожата по тялото и лицето си гладка е с извършването на няколко процедури по лазерна епилация.

Лазерното епилиране е единственият безболезнен начин за дълготрайно обезкосмяване, който няма алтернатива. С извършването на лазерна епилация на цялото тяло Вие си осигурявате комфорт за години напред. Колкото и странно да звучи лазерната епилация е един разумен избор, с който спестявате пари. Сравнена с процедурите за депилация, които Ви гарантират максимален комфорт – три седмици и трябва да бъдат повтаряни периодично, курса по обезкосмяване на цялото тяло с лазерна епилация е няколко месеца, след които забравяте за нежеланото окосмяване.

  • Какво представлява услугата лазерна епилация:

Лазерната епилация е услуга, която достига непознати до сега върхове в обезкосмяването през последните няколко години и продължава да се развива. Тя се извършва с помощта на мощен лазер, който прониква в кожата, но не я уврежда. Целта на лазерния лъч е да достигне до космените фоликули (корени), за да ги направи нефункционални, отделяйки висока топлинна енергия с голяма плътност. По време на процедурата клиентът не изпитва болка, а кожата остава незасегната. Дори след края на манипулацията няма да имате усещането, че сте преминали процедура по обезкосмяване. С лазерна епилация може да премахнете досадните косъмчета по абсолютно всяка зона от тялото си. Съвременните уреди за лазерна епилация като Александритния лазер предлагат обезкосмяване дори на труднодостъпни зони и елиминирането на всякакъв вид окосмяване върху всеки фототип (цвят) кожа.

 

  • Лазерна епилация на цялото тяло:

Лазерното епилиране на цялото тяло включва всички зони, които бихте желали да лишите от досадните косъмчета. За жените и мъжете дълготрайното обезкосмяване на тялото се различава. Например, дамите ще премахнат косъмчетата в стандартни зони като ръцете, краката, корена, бикини зоната и в някои по-нестандартни по лицето и областта на гърдите. За мъжете дълготрайното обезкосмяване ще реши проблемите с косъмчетата по врата, гърдите, гърба, ръцете, краката, интимната зона и др.

При извършването на лазерна епилация на цялото тяло с модерен лазер като Александритният, получавате видими резултати още след първата процедура. В лазер център „Армада” може да извършите безплатна консултация с медицинско лице, което ще Ви изготви програма в зависимост от Вашия цвят кожа и тип косъмчета. Продължителността на процедурите е различна. Определя се от обема на желаната за обработка зона. Средно, сеансите за зони на тялото за между 4 и 6 за област, а периодът на програмата е около 6 месеца.

За повече информация, заповядайте в лазер център „Армада”!