Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация Пловдив Васил Априлов

Не е лесно да изберете център за лазерна епилация, особено когато се впуснете в многообразието от информация за заведения, предлагащи услугата. В град Пловдив клиентите могат да избират между редица лазер центрове, предлагащи лазерна епилация на различни цени и с различни лазери. Лазерна епилация в Пловдив на Васил Априлов е само един от много адреси, на които Ви очаква дълготрайно обезкосмяване. Разликата е в качеството.

  • Каква е разликата между добрата и висококачествената лазерна епилация?

Добрата лазерна епилация е често срещана. Можете да я извършите навсякъде в Пловдив. Тя обаче по нищо не се различава от лошата. Причината е, че една лазерна епилация или е висококачествена, или не. Обезкосмяването трябва да е безвредно за Вашата кожа. Добра лазерна епилация би била, ако премахнете косъмчетата дълготрайно, но процедурата е болезнена. Крайният резултат е на лице, но едно от условията и предимствата на лазерното епилиране – безболезнеността – липсва.

Дали ще извършите своята лазерна епилация в Пловдив на Васил Априлов, или на друг адрес – това не е от значение. Важно е качеството в избрания от Вас лазер център и начинът, по който се извършват процедурите.

Що се отнася до висококачествената лазерна епилация, тя е далеч по-различна от добрата. С нея си подарявате не само дълготрайно обезкосмяване, а си гарантирате грижа за Вашата кожа. Лазер центровете, които я предлагат, работят с модерна и безвредна за здравето апаратура. Обикновено в тях ще получите професионално и индивидуално обслужване.

Висококачествена лазерна епилация в Пловдив предлага лазер център „Армада”, тъй като работи с последен модел Александритен лазер. Тази иновативна технология предоставя безупречно и безболезнено премахване на окосмяването с изключително малко на брой процедури. Стандартно необходимите сеанси за качествено и дълготрайно обезкосмяване на зони от тялото са между 4 и 6. За зони на лицето броят е с няколко манипулации повече – от 6 до 12. Резултатите са гарантирани – след края на програмата от процедури Вие получавате 90% дълготрайно обезкосмяване.

В лазер център „Армада”, Пловдив лазерната епилация се извършва от висококвалифицирани медицински лица. Преди началото на първата процедура те ще определят Вашия фототип кожа и вид косъмчета в зоната. В случай, че решите за започнете програма от процедури те ще Ви изготвят график, т. нар. индивидуална програма за посещения, която включва броят процедури и датите за манипулациите. В лазер център „Армада” можете да проверите и да попитате за всичко, което Ви интересува относно лазерната епилация, уредите, с които тя се извършва и т.н.

Ще ни откриете на адрес: улица „Патриарх Евтимий” 17, град Пловдив.

Очакваме Ви!