Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация Пловдив къде

Лазерна епилация Пловдив къде

Търсите център за висококачествена лазерна епилация в Пловдив, но не знаете къде да го намерите? Лазер център „Армада” ще Ви улесни в търсенето. Сградата, в която се помещава центърът, се намира точно в сърцето на града. Това е удобство, което Ви позволява да посетите център „Армада” по всяко време на деня и само за няколко минути да се сдобиете с гладка и мека кожа.

В продължение на няколко години лазер център „Армада” доказва своя професионализъм и качествено извършване на процедурите. Всеки сеанс по лазерна епилация в центъра се извършва с последен модел Алексанритен лазер. Тази модерна технология за обезкосмяване е последния писък на лазерното развитие. При работа лазерът се характеризира с бързина, безболезненост на епилацията и качество на обработката.

Къде може да извършите лазерна епилация с Александритен лазер в Пловдив?

Лазер център „Армада” е единственият център за лазерна епилация в град Пловдив, който работи с модел лазер Александрит от 2016 година. Центърът може да посетите на адрес: улица „Патриарх Евтимий” 17.

Какво Ви предлага лазер център „Армада”?

В център „Армада” Ви очаква екип от висококвалифицирани медицински лица и последен модел съвременна и безопасна апаратура за обезкосмяване. При първото Ви посещение в „Армада” може да се възползвате от безплатна консултация с лекар и безплатна демо-процедура. При започване на програма по лазерна епилация, медицинските лица ще Ви изготвят програма за посещения. Независимо дали започвате серия от процедури, или извършвате демо-процедура, специалистите в центъра ще изследват Вашия фототип (цвят) кожа и вид окосмяване. Тези лични показатели на всеки клиент са от изключителна важност за протичането на безопасно и ефективно обезкосмяване. В предвид се взимат още полът Ви, Вашата възраст и състояние на хормоналния Ви фон. При изготвянето на индивидуална програма за посещения ще бъдат определени броят процедури, който Ви е необходим, както и датите, на които ще се извършват сеансите. Обикновено клиентите се повлияват от 4 до 6 обработки за зони на тялото и от 6 до 12 – за зони на лицето.

Предимство на това да извършите своята лазерна епилация в център „Армада” са незабавните резултати. Видима промяна и намаляване на окосмяването забелязвате още след първата обработка ( 20% трайно обезкосмяване). По време на програмата Ви от процедури косъмчетата в зоната ще се редуцират до достигането на 100% трайна епилация. С Александритния лазер в център „Армада” може да епилирате не само всяка зона от тялото и лицето си, а и да отстраните всякакъв вид нежелано окосмяване.

И тъй като вече знаете къде в Пловдив – не пропускайте да посетите лазер център „Армада”.