Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация къде

Лазерна епилация Пловдив Armada

Казват, че хубавите неща ставали бавно. За щастие не всички и едно от доказателствата за това е услугата лазерна епилация в Пловдив от лазер център Armada. Тъй като лазерното епилиране е най-модерният и безболезен начин за трайно обезкосмяване, с извършването на няколко процедури в лазер център Armada Вие постигате 100% премахване на нежеланото окосмяване.

Предимството на център Armada, град Пловдив е в уреда, който използва за лазерна епилация. Всяка обработка на зоните се извършва с последен модел Александритен лазер. Този уред за лазерна епилация е проектиран единствено за обезкосмяване и съчетава в себе си бързина, качество и удобство. Друго предимство на лазер център Armada са висококвалифицираните кадри, които работят в него. При първото Ви посещение в центъра медицинските лица ще се погрижат за изследването на Вашия фототип кожа и вид окосмяване. Преди всяка процедура по лазерна епилация, Александритният лазер в Armada се настройва в зависимост от показателите на клиента. От значение за резултатите, които ще получите от процедурите, са също Вашия пол, възраст и хормонален фон. Преди началото на лазерната епилация задължително ще преминете през консултация с медицинско лице. По желание на клиента може да тествате ефективността и начина на обработка на зоните в центъра, като извършите безплатна демо-процедура.

  • Лазерна епилация в център Armada, Пловдив

Както вече стана ясно, процедурите в център Armada се извършват с последен модел Александритен лазер. Самата лазерна епилация представлява няколко сеанса по обезкосмяване, чиито брой е индивидуален за всеки клиент. Определянето броя на процедурите и датите за посещение се извършва от медицинско лице. Специалистът взема предвид Вашите показатели, като цвят кожа, вид окосмяване, хормонален фон и Ви изготвя индивидуална програма за посещения, която е препоръчително да следвате. Стандартният брой процедури за зони по тялото са между 4 и 6, а за зони по лицето, между 6 и 12, тъй като кожата там се обработва по-трудно. Интервалът между посещенията обикновено е около 3-4 седмици. Цялата продължителност на програмата по лазерна епилация е средно 6 месеца, като още след първата процедура ще се радвате на видими резултати.

 

  • Специфики на Александритния лазер в център Armada, Пловдив

Важно е да се отбележи, че при обработка, Александритният лазер развива невиждана до сега бързина. Той отделя по два импулса в секунда, което го прави най-бързия лазер за лазерна епилация до момента. Качеството, което осигурява, се дължи на специфичната дължина на вълната му от 755 Nm. Благодарение на нея той не засяга и не уврежда епидермиса. С него се премахват еднакво добре, както много тъмни, така и много светли косъмчета, напълно безболезнено.

За повече информация – заповядайте в лазер център Armada, град Пловдив!