Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ПОДМИШНИЦИ

Лазерна епилация на горна устна-1

Колко често обезкосмявате своите подмишници? А бихте ли желали окосмяването в тази зона да изчезне – завинаги? С лазерна епилация подмишници в лазер център „Армада” може да превърнете трайното обезкосмяване в реалност.

Епилацията на подмишниците е за предпочитане не само заради безболезнения начин на обработка, а и заради нежното обезкосмяване, което получавате. Тъй като областта подмишници е много чувствителна и в нея се намират много жлези и канали – агресивното премахване на косъмчетата би могло да доведе до негативни последици. С извършване на лазерна процедура подмишници Вие губите представа, че всъщност преминавате през процедура по обезкосмяване.

Ето как точно протича обработката на тази зона:

Преди началото на първата процедура по лазерна епилация, медицинските лица в център „Армада” ще изследват Вашия фототип кожа и окосмяване, за да определят какъв цвят е епидермиса в зоната и какъв вид косъмчетата. След това предстои изготвянето Ви на индивидуална програма за посещения. В нея ще видите броя необходими сеанси за постигането на трайно обезкосмяване и датите, на които ще се извършват обработките. Обикновено процедурите за епилация на подмишници са между 4 и 6, а интервалът между тях е 3-4 седмици. Цялата програма има средна продължителност – шест месеца, като за всеки клиент това колко ще продължи обезкосмяването е индивидуално.

Самата обработка на зоната се извършва от опитно медицинско лице, към което може да се обръщате за всичко, което Ви интересува. От извършващият процедурата лекар ще получите и много полезни съвети как да се грижите за кожата си след обработката и по време на програмата. Трайното обезкосмяване в лазер център „Армада” се извършва с Александритен лазер. Той е изключително нежен към кожата, но безкомпромисен към нежеланото окосмяване. Тъй като уредът е последен модел за епилация от 2016 година, той предоставя възможност за обезкосмяване на хора с всякакъв цвят кожа и вид окосмяване. Премахва еднакво добре както много тъмни косъмчета, така и изключително светли, подобни на естествения мъх по тялото и лицето. Процедурите с него са безболезнени. При хора с чувствителна кожа е възможно възникването на лек дискомфорт, който веднага бива отстранен. Александритният лазер на център „Армада” е снабден с вградена охлаждаща приставка, осигуряваща по-голяма защита и удобство.

Нормално е след извършване на процедура по лазерна епилация подмишници, до 10-14 дни след обезкосмяване, увредените космени фоликули (корени) да се удължат и да се покажат на повърхността на кожата. Това е периодът известен като упадане. Ако не паднат сами, то корените на косъмчетата могат да бъдат премахнати лесно с ръка.

За повече информация за услугата – посетете лазер център „Армада”.