Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация резултати

Лазерна епилация резултати

Нуждаете се от ефективен уред или услуга по обезкосмяване? Определено няма да ги намерите в магазините и салоните за депилация. Единственият изпитан начин за постигането на трайно обезкосмяване е услугата лазерна епилация.

Навярно сте слушали и чели из форумите за различни резултати – едни добри други лоши. В лазер център „Армада” постигнатите резултати са безупречни.

Ето какво да очаквате от извършената лазерна епилация в центъра:

Едно от предимствата на лазерната епилация, което ще Ви отведе неусетно към желаните резултати, е нейният безболезнен начин на обезкосмяване. Въпреки противоречието: лазер – безболезненост, в лазер център „Армада” процедурите се извършват с последен модел технология, която не уврежда кожата. Александритният лазер, който се използва при манипулациите, гарантира 20% премахване на досадните косъмчета още след първия сеанс и 100% трайно обезкосмяване след края на програма.

Пътят на обезкосмяването:

Програмата по лазерна епилация представлява своеобразен път на трайното обезкосмяване. За да достигнете до желаните 100% перфектни резултати, трябва да преминете през кратко изследване. Медицинските лица в центъра ще определят Вашия фототип (цвят) кожа и вида на косъмчетата в зоната/зоните. Данните, които ще получат от изследването, лекарите в „Армада” ще използват, за да изберат най-подходящата програма за Вас. С нея ще може да следите датите на своите посещения за обезкосмяване, както и броя на процедурите. Обикновено броя на сеансите по лазерна епилация за зони на тялото са от 4 до 6, а тези за зони на лицето от 6 до 12. Всеки клиент обаче има специфичен цвят кожа и вид окосмяване, затова и броя на обработките е различен. Вашата индивидуална програма по лазерна епилация не може да даде същите резултати, ако се приложи на друг, освен Вас.

Постигането на трайно обезкосмяване зависи не само от медицинските лица в център „Армада” и програмата, а и от самите Вас. По време на първото си посещение в центъра ще получите полезни съвети и препоръки как да се грижите за кожата си по време на целият период на обезкосмяване. Препоръчително е да се вслушате в мненията на лекарите в „Армада” и да спазвате датите за посещения. Така резултатите няма да закъснеят.

Важно е да се отбележи, че до 10-14 дни след края на всяка процедура, увредените космени фоликули (корени) ще се удължат и ще се покажат над епидермиса. Това е периодът на упадане, след който дълги години няма да ги видите.

Ако сте готови да се сбогувате с нежеланото окосмяване, по която и да е зона от тялото или лицето Ви – лазер център „Армада” Ви очаква!