Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация тригълник цена

Лазерна епилация тригълник цена

Временното обезкосмяване на триъгълника е болезнено за всяка жена. С времето голям процент от дамите, които се подлагат на депилация чрез кола маска, привикват към болката и зоната става по-слабо чувствителна. Неприятното при този вид депилиращи процедури е изчакването след всяка една от тях на окосмяването да израсте, най-малко с 1 сантиметър. Характерно за услугата кола маска е не само болката, а и вероятността в зоната триъгълник да се появи силно зачервяване или неприятен обрив.

За разлика от депилацията, процедурите по лазерна епилация са безболезнени и не оставят кожата раздразнена. При тях не се изисква изчакване на окосмяването да израсте и с тяхна помощ премахвате досадните косъмчета за много дълъг период от време. Основна разлика между услугата за трайно обезкосмяване лазерна епилация и кола маската, на зоната триъгълник, е в цената. Обикновено сеансите по издърпване на косъмчетата с нагорещена или студена кола маска варират на цена от 2-3 лв. до 20 лв. Изключително ниските цени за кола маска са за смес, предназначена за домашно ползване. Ако за първи път обаче отстранявате косъмчетата в зоната триъгълник с кола маска, повечето клиенти, а и специалисти препоръчват за отидете при козметик. Процедурата по обезкосмяване е с продължителност около половин час, като характерно за периода след нея е бързото израстване на косъмчетата в зоната, в случай, че досега сте ги бръснали.

При услугата лазерна епилация не е от значение как сте премахвали нежеланото си окосмяване до сега. За настройка на лазерния лъч са му необходими единствено цвета кожа в зоната и вида на окосмяването. В лазер център „Армада” тези Ваши показатели се определят предварително от медицинско лице, което ще определи състоянието и на хормоналния Ви фон. Лекарят, който ще извърши лазерната епилация ще се погрижи за изготвянето на индивидуална програма за посещения специално за Вас, състояща се от няколко процедури с предварително насрочени дати. Необходимият брой сеанси за постигането на трайно обезкосмяване с лазер Александрит, в „Армада”, са между 4 и 6. Всяка обработка на зоната е на цена от 40 до 80 лв., в зависимост от това каква площ искате да обезкосмите. За разлика от извършването на кола маска, при лазерна епилация триъгълник Вие запазвате здравето на кожата си и получавате перманентно обезкосмяване. Единствената характерна особеност на услугата е израстването на увредените космени фоликули (корени) след обработката на зоната. Те се показват на повърхността на кожата, за да упадат. Сеансите по лазерна епилация триъгълник са безболезнени и отнемат около 20 минути.

За повече информация посетете лазер център „Армада”!