Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация уред

александритен лазер армада-1

Имате нужда от нещо ново – защо това да не бъде усещането на пълен комфорт в собствената Ви кожа. С услугата лазерна епилация, която предлага, център „Армада” Ви осигурява 100% трайно обезкосмяване на която и зона да е от Вашето тяло или лице.

Последното нововъведение, с което центърът може да се похвали – това е модерният уред за лазерна епилация. Всеки сеанс в „Армада” се извършва с последен модел 2016 година Александритен лазер, а подобренията, които са внедрени в него, определено си заслужават преживяването. Като цяло обезкосмяването чрез лазерна епилация е различно от всичко, което досега сте изпробвали. С Александритния лазер, то е дори още по-комфортно.

Ето какви са последните подобрения на този модерен уред за лазерна епилация:

Не може да пропуснем да споменем изключителната бързина на работа на този уред за епилация. Неговата ефективност и качество на обработка са изпробвани в редица клиники в САЩ и Европа. Той отделя по два импулса в секунда, притежава широко работно поле, което му помага за улавянето на по-голям брой космени фоликули и не уврежда нежния епидермис.

Спецификата на работата му се състои в дължината на вълната му – 755 Nm. За разлика от фотоепилаторите, които също се използват за постигането на трайно обезкосмяване, лъчът на Александритния лазер достига точно до космените фоликули (корени). Самият уред за обезкосмяване работи на принципа селективна фототермолиза, което означава, че проникването му в кожата е избирателно. Лазерният лъч се привлича от пигмента в косъмчетата и навлиза през косменото стъбло до техните корени. Там, отделя висока и плътна топлинна енергия, която нанася трайна вреда на цялата космена структура. Обработката с Александритен лазер не причинява болка нито по време на лазерната епилация, нито след нея. Кожата на клиента в зоната остава спокойна, без излишно зачервяване и негативни реакции.

При хора с по-нежна и чувствителна кожа е възможно възникването на лек дискомфорт по време на епилацията. Александритният лазер в център „Армада” веднага тушира неприятното усещане със своята вградена охлаждаща приставка CRYO. Тя впръсква струя студен въздух върху кожата и увеличава нейната защита и комфорт.

Характерно за работата на Александритния лазер е неговата безкомпромисност. Той е снабден с множество вариации за настройка в зависимост от кожата и вида окосмяване на клиента. Преди началото на всяка процедура по лазерна епилация той бива настроен за премахване на определен вид окосмяване върху даден цвят кожа. С него клиентите постигат 100% трайно обезкосмяване след изключително кратки като времетраене процедури и малко на брой сеанси.

Заповядайте в лазер център „Армада” – подарете си удобство!