Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазерна епилация форум

Лазерна епилация форум

Въпроси, отговори и мнения

Лазерна епилация е второто име на дълготрайното обезкосмяване. Тя породи много въпроси, но и даде много важен отговор на въпроса „Възможно ли е перманентно премахване на нежеланото окосмяване”. В интернет ще откриете редица обяви, реклами и мнения на различни онлайн потребители относно услугата. Преди да се подложите на лазерна епилация е добре да прегледате някои от тях, за да придобиете по-ясна представа за начина, по който се извършва обезкосмяването, какъв в ефекта и кой център е най-добре да посетите. В лазерна епилация форум ще получите отговор и не само на тези въпроси – може да придобиете представа за това какво е усещането по време на процедурите, какво се случва след тях и какво да правите преди епилацията. Лазерна епилация форум е една чудесна и леснодостъпна алтернатива на обикалянето по клиники и центрове. Ще си спестите разпитването и разходите по време на обиколката. Важно е обаче да не забравяте, че повечето от мненията в лазерна епилация форум не са дадени от специалист. Затова е препоръчително преди да се превърнете в експерт по лазерното епилиране да се консултирате с медицинско лице.

Лазер център „Армада” Ви предлага това напълно безплатно. Ако посетите центъра можете да се възползвате от безплатна консултация с медицинско лице и безплатна демо-процедура. По този начин ще може най-добре да прецените дали наистина искате да се подложите на програма по лазерна епилация.

  • Какво представлява програмата по лазерна епилация:

Всеки клиент на лазер център „Армада” преминава през задължително изследване с помощта, на което се определя какъв фототип е неговата кожа и какъв вид окосмяването. Това са важни показатели на база, на които лазерната епилация бива наричана индивидуална услуга за обезкосмяване. След това предстои настройка на Александритния лазер и извършването на първата процедура. Програмата по лазерна епилация представлява график с насрочени дати за посещение, който ще се изготви от медицинско лице в центъра и ще Ви помогне да достигнете до желаните резултати много по-бързо.

Той е от изключителна важност, тъй като между сеансите трябва да има интервал от време 4-6 седмици, за да се постигне максимално добър ефект.

Освен висококачествена лазерна епилация медицинските лица в лазер център „Армада” ще се постараят да получите възможно най-много и добри съвети за това как да се грижите за кожата в зоната след манипулацията. Препоръчително е обаче да не излагате епилираната област на слънце в рамките на седмица след процедурата. В противен случай – трябва да използвате слънцезащитен крем с висок фактор.

За повече информация, заповядайте в лазер център „Армада”!