Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазер център

Лазер център

Замисляли ли сте се за дълготрайно обезкосмяване? В момента на пазара от стоки и услуги се предлага различна по ефективност лазерна епилация. Многообразието в лазерите, използвани за дълготрайно обезкосмяване, породи редица въпроси: Наистина ли лазерното епилиране е толкова ефективно?; Защо при някои то се получава, а при други не?; Кой лазер център е най-подходящ за започването на програма от процедури?

Като начало, дълготрайното обезкосмяване е индивидуална процедура. Ефективността на сеансите зависи от вида лазер и квалифицираността на персонала. Много често потребителите попадат на недостатъчно съвременен лазер за лазерна епилация, който не може да се настрои според техните показатели. Преди началото на всяка процедура, уреда трябва да се настрои според Вашия цвят кожа и тип окосмяване, за да премине обезкосмяването безпрепятствено и да има най-голям ефект от него. От друга страна, медицинското лице, което извършва обработката на зоната/зоните трябва да знае как да борави с технологията. И не на последно място, ефективността от процедурите зависи и от самите Вас. От избрания лазер център трябва да Ви дадат препоръки и съвети как да се грижите за кожата в обработваната част от тялото или лицето. При спазване на всички тези условия, накрая на програмата от процедури, ще получите така очакваните дълготрайни резултати, без странични ефекти.

Пример за добра лазерна епилация, извършена от професионален лазер център е тази в лазер център „Армада”. Вече няколко години „Армада” предоставя на своите клиенти най-доброто в сферата на дълготрайното обезкосмяване, с помощта на последен модел Александритен лазер. Този уред притежава множество опции за настройка и е съвместим за работа с всеки фототип (цвят) кожа и вид окосмяване.

  • Лазерна епилация в лазер център „Армада”:

Лазерната епилация в център „Армада” се извършва по предварително изготвена програма. Още при първото Ви посещение, медицинските лица ще определят Вашия цвят кожа и вид окосмяване в зоната. Трябва да се проследи темпът, по който се повлиява нежеланото окосмяване, от епилацията. Това става възможно след първия сеанс, след който имате видими резултати до 20%. Програмата по лазерна епилация в център „Армада” включва насрочени дати за манипулации на зоната. Най-често за зони на тялото процедурите варират между 4-6, а за лицето-6-12. Времетраенето на всеки сеанс се определя от големината на обработваната площ. Между процедурите имате интервал от 4-6 седмици, през които ще разберете как да се грижите за кожата си от лекар в центъра.

В случай, че се колебаете, лазер център „Армада” Ви предлага безплатна консултация с медицинско лице и безплатна демо-процедура.

Не пропускайте да ни посетите!