Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО ISO 9001:2008

 

Заповядайте в единствения сертифициран лазерен център в Пловдив

Лазер Център Армада с международен сертификат за качество ISO 9001:2008

 

Лазер Център Армада е горд да обяви, че е официално сертифициран по ISO 9001:2008 с международен сертификат за качество за извършване на епилационни услуги с лазер. Така можем да заявим, че Лазер Център Армада е първото и единствено място в Пловдив, което има Международен Сертификат за качество за извършване на лазерни процедури.

Сертифицирането се извърши при строг одит на всички наши процедури и практики. То признава нашата успешна реализация, както и непрекъснатия ни стремеж за подобряване и разширяване набора на услуги, за високия стандарт за качество, които са в основата на компанията като водещ в Пловдив лазер център. Чрез него ние подобрихме процеса на управление на центъра и разпределението на отговорността между нашите специалисти.

Наличието на сертификат ISO 9001:2008 има следните предимства за Вас, нашите клиенти: подобрени качества и услуги, особено спрямо конкурентите, които не са сертифицирани, постигане на качество още от първия път. Ако сте фирмен клиент, можете да бъдете сигурни, че броят на доволните клиенти ще надвишава многократно този на недоволните. Нещо повече, клиентите ни печелят и индиректно. Сертификатът ни позволява да намалим своите разходи, което автоматично ни позволява да предложим по-добри цени. Независимият одит демонстрира отговорност към качеството на предлаганите услуги и загриженост за клиентите, но и професионалистите, работещи в Лазер Център Армада.

Ако все още се колебаете къде да проведете Вашата лазерна епилация, заповядайте при нас! Ние сме винаги готови да убедим всеки настоящ и потенциален клиент във високото качество на нашите услуги и да покажем, че с пълно право сме единственият лазер център в Пловдив, който има международен сертификат за качество ISO 9001:2008 за извършване на лазерни процедури. Нещо повече – много малко лазерни центрове в цялата страна могат да се похвалят с подобно постижение –качество и грижа за интересите на клиентите.

Ние, Лазер Център Армада, никога не сме крили, че се стремим да бъдем най-добрият лазер център в града и че искаме нашите клиенти да са максимално доволни от нашите услуги. Затова за нас е изключително важно да предложим на всеки наш клиент продукти и услуги, които отговарят на всички международни изисквания за качество и да използваме всяка възможност, за да подобрим качеството на нашите услуги. Тъй като сертификатът се подновява периодично, при следващата проверка, ние ще имаме шанса да покажем, че не само поддържаме качеството на нашите услуги, но и работим усилено, за да ги подобрим.

международен сертификат за качество