Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Обезкосмяване на лице

обезкосмяване на лице

Кой е най-безболезненият начин, по който сте премахвали косъмчетата по лицето си? Няма жена, която да няма по-тъмнен мъх над горната устна или нежелано окосмяване между веждите. Често срещано е и наличието на силно изразен естествен мъх по лицето. Различните типове кожа предразполагат към различен вид окосмяване, разположено в различни зони и т.н. Борбата с досадните косъмчета обаче от години е една и съща – неравностойна. В стремежа си да изглеждат добре, представителите на нежния пол, се подлагат на какви ли не козметични процедури и бабини рецепти за младост и красота. Е, понякога красотата иска жертви – особено щом става въпрос за обезкосмяване на лице.

Стига вече жертви. Усърдната работа и разработки с цел подобряване уредите за обезкосмяване, най-накрая дадоха резултат в лицето на услугата лазерна епилация.

Лазерната епилация осигурява трайно обезкосмяване по всички зони от тялото и лицето, напълно безболезнено. У нас тя предизвика голям интерес и своеобразен „бум” от въпроси. Единствено тези, които не са се подложили на обезкосмяване на лице с лазер, могат да бъдат изпълнени със съмнения. За да разсее предразсъдъците, лазер център „Армада” Ви предлага да извършите безплатна процедура. Едва след това, по Ваше желание, може да започнете програма по обезкосмяване на лице или тяло.

Тъй като обезкосмяването е деликатен процес – лазер център „Армада” използва, за извършване на процедурите, последен модел лазерна технология. В лицето на Александритния лазер в центъра Вие ще откриете верен съюзник и борбата вече няма да е неравностойна. Александритният лазер работи с всякакъв тип кожа и отстранява всякакъв цвят и дебелина окосмяване. Сеансите с него са възможно най-кратки, като продължителността на обработката зависи от площта, която искате да обезкосмите. Процедурите от програмата Обезкосмяване на лице най-често варират между 6 и 12. За всеки клиент обаче броя на нужните манипулации е различен. Именно заради това, специалистите, които ще извършват Вашата лазерна епилация, ще Ви изготвят програма. Тази програма или т.нар. график се състои от броя манипулации в зоната и датите, на които да ги извършите. Консултацията с медицинско лице в център „Армада” също е безплатна и задължителна. Лекарят ще определи Вашия фототип кожа и вид косъмчетата в зоната, едва след което може да преминете към обработка.

Извършването на лазерна епилация за обезкосмяване на лице е често срещано. Много жени предпочитат да премахнат естествения мъх по лицето си и предварително да се застраховат от прерастването му в нежелано окосмяване.

Ако все още не сте извършили своята лазерна епилация, можете да посетите лазер център „Армада” по всяко време на деня, където ще получите по-подробна информация.

Очакваме Ви!