Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Обезкосмяване

обезкосмяване

Трайно обезкосмяване

Депилацията се е превърнала в неизменна част от живота на нежния пол. Напоследък същата тенденция се забелязва и при мъжете. В това обаче няма нищо странно и ново. Както навярно сте чували – всяко ново е добре забравено старо. Съществуват сведения, че още в далечното минало – по-специално в Древен Египет, мъжете и жените са се подлагали на цялостно обезкосмяване. Те премахвали косъмчетата по цялото си тяло, включително и косата, за да избегнат върлуващите зарази.

Днес обезкосмяването е начин да се чувстваме добре в кожата си и да изглеждаме добре. За да постигнем безупречно премахване на досадните косъмчета по тялото и лицето си, пазарът от стоки и услуги ни предлага голям избор. Най-добрият начин да се отървем от нежеланото окосмяване обаче доказано си остава услугата лазерна епилация.

Лазерната епилация е нова услуга, разпространена у нас преди около десетилетие. С нейна помощ вече хиляди клиенти са успели да постигнат трайно обезкосмяване по различни проблемни части от тялото и лицето си. Ако все още не сте се извършили своята лазерна епилация – то определено е време.

Лазер център „Армада Ви предлага обезкосмяване с последен модел Александритен лазер. С него процедурите се извършват бързо, а видимите резултати не закъсняват. Още след първата манипулация на зоната/зоните получавате 20% трайно обезкосмяване. Тъй като всеки клиент се нуждае от различен брой обработки на окосмяването, медицинските лица в център „Армада” ще Ви съставят индивидуална програма за посещения. С нейна помощ ще може да следите колко процедури Ви остават и кога трябва да посетите центъра за следващата обработка. Стандартно, трайно обезкосмяване на зони по тялото се постига след 4-6 сеанса. За лицето броят на манипулациите е малко по-голям: от 6 до 12, тъй като кожата там се обработва по-трудно. Вашата програма за обезкосмяване ще бъде съобразена с индивидуалните Ви показатели, като цвят кожа, тип окосмяване, хормонален фон, пол, възраст и др.

Всяка обработка на зоната/зоните е безболезнена, а в случай на възникване на дискомфорт, Александритният лазер притежава вградена охлаждаща система. Тя възвръща удобството и увеличава защитата по време на епилация. След обработка по кожата не остават следи от обезкосмяване и не изпитвате болка в зоната.

Трайно обезкосмяване в център „Армада” може да постигнете във всяка зона от тялото и лицето си. Лазерът, с който се извършват процедурите, може да се настройва в зависимост от всеки фототип кожа и вид окосмяване. Това Ви гарантира 100% перманентно премахване на нежеланите косъмчета след края на програмата.

За повече информация посетете лазер център „Армада”!