Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

Лазер център Пловдив

Лазерна епилация вреди4

Лазерна епилация Пловдив

Лазерната епилация често е обект на обсъждане, щом стане въпрос за най-ефективните начини да премахнете нежеланото си окосмяване. Тя е известна с безболезнения си начин на обезкосмяване и с дълготрайния ефект, който осигурява. Редица потребители изпробваха чудото на лазерното епилиране и останаха очаровани. Това бе и причината през последните години у нас да се отворят много нови лазер центрове и редица клиники, които да предлагат услугата. Лазер център „Армада”, град Пловдив определено не е от новооткритите и именно в това е скрита тайната на професионализма, с който извършва процедурите.

През годините от самото си основаване, центърът работи с последен модел технология на Quanta System, а обработката на зоните се извършва с Александритен лазер. Навярно обикновения потребител не обръща особено внимание на лазерната технология, но именно благодарение на нея лазер център „Армада” предлага най-добрата висококачествена лазерна епилация в град Пловдив. Тайната на безупречното обезкосмяване и дълготрайния ефект са скрити още и в висококвалифицираността на персонала. В лазер център „Армада” работят енергични и опитни лекари и медицински персонал.  Те ще направят всичко необходимо, за да получите не само най-добрата лазерна епилация в Пловдив, а и да Ви осигурят комфорт и приятно прекарване в лазер център „Армада”. Всеки нов клиент има право на безплатна демо процедура, а в случай, че решите да извършите програма от процедури – ще Ви бъде изготвена програма за посещения. Преди началото на сеанса медицинските лица ще определят цвета на Вашата кожа и какъв вид е окосмяването Ви. Тези индивидуални показатели, както и Вашата възраст, хормонален фон и т.н, са необходими за настройката на Александритния лазер. Той се приспособява за работа към всеки фототип кожа, а множеството настройки, с които е снабден, му позволяват да отстранява всякакъв вид окосмяване. С него можете да епилирате, както много тъмни и дебели косми, така и много тънки и едва забележими косъмчета.

Лазер център „Армада” Ви предлага и безплатна консултация с лекар. Така можете да попитате за всичко, което Ви интересува, без да е необходимо да правите излишни разходи. Относно процедурите, както вече разбрахте, те се извършват с Александритен лазер. Той се настройва според Вашите показатели, което Ви гарантира безпроблемна лазерна епилация и още след първия сеанс премахва до 20% от нежеланото окосмяване. Броят процедури, които ще Ви бъдат необходими, се определя на място от медицинско лице, като за зони на тялото най-често манипулациите са между 4-6, а за зони на лицето – 6 до 12.

Не пропускайте да си подарите комфорт в лазер център „Армада”, град Пловдив!

Очакваме Ви!