Armada Laser Center
Разбери повечеСвържи се с нас за да получиш отстъпка

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЕНИ

Митове за високата цена на лазерната епилация

Лазерната епилация е вече съвсем достъпна услуга !

Когато лазерната епилация се появи като комерсиален метод за епилиране преди около две десетилетия, тя (както и повечето нови методи) беше доста по-скъпа от съществуващите алтернативи. Още повече, далеч не беше толкова ефективна като днес. Оттогава, технологиите се развиха неимоверно и цената на лазерната епилация е напълно сравнима с другите методи за епилиране.

Естествено, единичната цена на една процедура е по-висока от колата маска или бръсненето, но резултатите са много по-дълготрайни, а броят на процедурите – по-нисък. А високата единична цена на лазерната епилация се обуславя от високата цена на александритните лазери, които и придават дълготраен ефект. За да получите еднакъв резултат за определен период от време – да кажем, година – Вие ще дадете много повече пари, ако използвате другите методи! Да не говорим за болката и загубеното време.

Лазерите третират няколко фоликула наведнъж, така че можете да третиратe големи участъци от кожата. Въпреки че ще отнеме години, за да извършите електролиза на гърба или краката, една стандартна сесия за лазерна епилация на двата крака обикновено отнема около два часа. Лазерите са страхотни за третиране на гърба, раменете, ръцете и гръдния кош.

С други думи, лазерната епилация е за тези клиенти, които искат да постигнат дълготраен ефект с минимални усилия, като при това спестят пари. В сравнение с другите методи, лазерната епилация няма никакви недостатъци, а единствено предимства. Почти всички клиенти, пробвали лазерна епилация, и се доверяват многократно. А ако все пак се страхувате, че това може да се окаже една необоснована скъпа инвестиция, можете просто да я пробвате с малка част на тялото. Например, в Лазерен Център Армада има части на тялото като нос, лента на гърдите, пръсти, чиято цена е 20-25 лв. за процедура. Също така, имате и промо пакети, които допълнително ще направят лазерната епилация още по-достъпна в ценово отношение.

 

ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ПОЛУЧАВА 20 % ОТСТЪПКА ОТ СТОЙНОСТТА НА ПЪРВАТА НАПРАВЕНА ПРОЦЕДУРА!

* отстъпката важи при редовни цени на услугите,не може да се използва с други промоции и намаления
* месечните промоциите могат да се съчетават помежду си
* офертите подлежат на промяна без предизвестие

 

Освен месечните ни промоции, имате възможност да се възползвате от „ИНДИВИДУАЛЕН ПАКЕТ ОТ ПРОЦЕДУРИ“ за желана от Вас ЗОНА/ЗОНИ , с отстъпка до %50 !!!